- Jeg er populær, er du?

GØY: Oppdateringer på Facebook er både gøy, underholdene - og drepende kjedelig.

GØY: Oppdateringer på Facebook er både gøy, underholdene - og drepende kjedelig. Foto: (Foto: Istock / montasje)

Irriterer du deg over hva folk skriver på Facebook? Dette betyr statusene egentlig.

24.02.11 18:40

(SIDE2): De fleste har en god del flere Facebookvenner enn det antallet mennesker de faktisk omgås - det betyr også at man får servert en lang rekke statusoppdateringer i løpet av en dag.

Noen (få) har evnen til å være usedvanlig morsomme/på kornet/interessante, men mange er intetsigende, idiotisk - eller oftest - innmari kjedelige.

Men statusoppdateringer sier også noe om hva vedkommende som har postet dem tenker. Under har vi samlet de mest irriterende statustypene - og hva som ligger bak.

Kjærestekjerring
Camilla Snart levende lys-middag med verdens beste kjæreste!!<3

Profilbilde: Han kysser henne på kinnet, mens hun gliser inn i mobilkameraet (som hun selv holder, tatt ovenfra-og-ned-på-skrå, selvsagt)

Det betyr statusen: Jeg har kjæreste, jeg har kjæreste, jeg har kjæreste. Æddabædda til de som er single og synes det er kjiiiipt å være det. Nevnte jeg at jeg har kjæreste?

Viktige meg
Anne OMG!! For en helg! Kongekonsert på fredag, møtte MrHot igjen. Deilig sløv tur på sjøen med gjengen lørdag og middag med jentene på kvelden. Nå er det straks popkorntid - kino!

Profilbilde: Grovkornet og mørkt bilde av jentegjeng som står og skråler foran en scene.

Det betyr statusen: Mitt liv er sååå interessant, og det skjer såå mye - hele tiden. Jeg er populær, er du like populær? Herregud, så opptatt jeg er med alt mulig gøy - fordi jeg fortjener det selvsagt.

Babylykke
Maren har verdens søteste, snilleste barn. Lot mamma sove lenge i dag!

Profilbilde av de to små nurkene som leker og smiler.

Det betyr statusen: Jeg holder på å forgå av for lite søvn, gulpelukt og bleieskift, og har begynt å lure på om babyen og to-åringen jeg har i hus er byttinger. Har man returrett?

Feriefis
Vilde 30 varme her - slår de 20 kalde hjemme i Norge! SKÅL!!!

Profilbilde: Plaskende i vannkanten av en kritthvit strand, gjerne i bikini og med en drink i hånda.

Det betyr statusen: Jeg har ferie og koser meg med sol og varme. Det har ikke du, du sitter i det kalde nord og fryser ræva av deg i vinterkulda. Haha, gøy for meg! (Forvent at en lignende status dukker opp, gjerne flere ganger daglig, så lenge vedkommende er på ferie).

Spør meg spør meg spør meg
Helenekan ikke tro det er sant!!!! :D Hurra!

Profilbilde: Hva som helst av portrett, gjerne tatt selv, med mobilen, på badet, ved hjelp av speilet.

Det betyr statusen: Jeg har en hemmelighet som er viktigere, større og mer spennende enn noe tidligere sagt eller gjort - men jeg er villig til å dele den med andre, dersom du spør meg under i kommentarfeltet hva det er som skjer. (Husk å bruke mange !!!!?????!!!??? etter «hva skjer?????!!!!??????!!??», da er sjansen større for å få svar...)

Den dype
Katrine«They're gonna clean up your looks. With all the lies in the books»

Profilbilde: Artzy uskarp greie i sort/hvitt, kan se ut som hode til vedkommende, kan også ligne på frukt uten farger...

Det betyr statusen: Jeg viser hvem jeg er ved å bruke tekster fra låter og artister jeg liker, og sammenligner meg med dem. Jeg er et menneske full av komplekse tanker, og det er ikke lett å forstå meg. (Det er ment intellektuelt og tankefullt, men er bare emo og depressivt.)

(Men - det fine med Facebook er at man kan skjule statusoppdateringene fra de man ikke orker å høre mer fra!)

Mer fra Side2? Sjekk forsiden her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.