RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er singel

Sist oppdatert:
Balthazar Getty uttalte seg til pressen i dag.

(SIDE2): I starten av denne måneden dukket det opp flere bilder av skuespiller Sienna Miller og Balthazar Getty.

Bildene viser en toppløs Miller som koser seg sammen med Getty. Nå bekrefter han at forholdet til kona er avsluttet, melder EOnline.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Sett i Italia
- Separasjon er en veldig vanskelig og smertefullt opplevelse, spesielt når det er barn involvert, sier Getty i en pressemelding.

Miller og Getty ble sett på ferietur sammen, ved Amalfikysten i Italia, og det fins en rekke bilder som sirkulerer på nettet.

Har fire små
- I lys av bildene som har dukket opp, både i aviser og på nett som har forårsaket mye forlegenhet for meg og min familie, følte jeg det nødvendig å offentlig bekrefte at jeg og min kone er separert, og jeg vil ikke kommentere det videre, forteller Getty.

Getty, som først ble kjent som liten da han spilte i «Fluenes Herre», giftet seg med sin nå separerte kone, Rosetta Getty i mai 2000. Sammen har de fire barn, der yngstedatteren June, ble født sist oktober.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere