Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg er stolt av norsk design

Moteikonet Lene Nystrøm stortrivdes på Oslo Fashion Week.

(SIDE2): Lene Nystrøm (34) har gjort seg bemerket under Oslo Fashion Week og har vunnet den røde løperen med antrekk fra Jean Paul Gaultier og TSH.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tirsdag dukket hun opp på TSHs visning sammen med skuespiller Aksel Hennie og fredag kastet hun glans over Moods of Norway sitt spektakulære show på Sjokoladefabrikken.

Side2 møtte en strålende fornøyd Lene på vei ut fra Moods-visningen.

- Moods er alltid den store festen. Dette var kjempegøy, smiler hun og er imponert over nivået.

- Jeg synes designerne har samlet seg veldig. Kolleksjonene er mindre spredd og mer fokusert, skryter hun.

Side2 var på Moods-visningen:De er rå på fest og hype

Og motebevisst som hun er, så hun seg raskt ut noen favoritter på catwalken.

- Jeg satt hele tiden og tenkte: - Den vil jeg ha, og den vil jeg ha!

Lene gikk selv modell for Moodsgutta under fjorårets visning på Norsk Folkemuseum. Hun har stor tro på at suksessen til Moods-designerne Simen Staalnacke og Peder Børresen fortsetter.

- Nå kommer businessen til å gå strålende for gutta, proklamerer hun og smiler.

Den populære norske artisten har det siste året vendt blikket hjemover fra Danmark og da er Oslo Fashion Week et must.

- Det har vært kjempegøy. Jeg er veldig stolt over det vi får til her hjemme. Nå har vi til og med fått åpnet Norsk Mote Institutt, så nå må vi ta oss sammen hele gjengen og bidra, oppfordrer hun.

Se bilder av alle motekjendisene nederst!

Nye designer frister
Hun har også rukket å oppdage noen nye, norske designere i løpet av uka. Nykommerne Green Square med designerne Christian Wiik, Elin Skaldebø og Andreas Wiik (med bidrag fra designerne Anders Gravdal og Daniela Galea) viste onsdag en kolleksjon inspirert av Hollywood og 1930-tallet. De blandet også inn elementer fra nordisk stil.

- Jeg har fått med meg noen drypp her og der. Blant annet har jeg sett noen bilder fra Green Square som jeg la spesielt merke til. De ønsker jeg å sjekke ut nærmere, forteller den 34 år gamle Tønsbergjenta til Side2.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Travel uke
Lene har vært i Oslo hele uken men har desverre ikke rukket så mange visninger og fester på grunn av et svært travelt program. Hun har blant annet blitt observert på den det eksklusive treningssenteret Artesia, motebutikken Voga og kjendisenes favorittresturant No. 15.

På spørsmål om hvorfor Lene har vært i Oslo så lenge som en uke, og hvorfor hun ikke har vist seg mer en to ganger, svarer Lenes norske manager Ole Fr. Jonsbråten:

- Lene har hatt en hektisk arbeidsuke, med mye møter, casting og relasjonsbygging. Hovedfokuset akkurat nå ligger på film. Å skape gode relasjoner og få riktige samarbeidspartnere jobbes det mye med om dagen. Selvfølgelig er det veldig flott når man kan kombinere dette med OFW, som Lene også ser gleden og viktigheten av å få med seg, sier han.

Klar med film
Lene filmdebuterer nemlig i den nye danske storfilmen «Fri os fra det onde», regissert av «Nattevakten»-regissøren Ole Bornedal til våren. Filmen skal ha internasjonal premiere ved Cannes Film Festival i mai.

Filmen vil ifølge den prisbelønte regissøren bli den mest voldelige danske filmen noensinne. Lene har lenge ytret ønsket om å bli skuespiller, og 2007 flyttet hun og Aqua-ektemannen Søren Rasted til Los Angeles for at Lene skulle begynne på skuespillerskolen Lee Strasberg Theatre & Film Institute.

Og som om ikke det er nok med dansk filmdebut, så er også Lene aktuell med Norsk film etter hvert, samt at det er duket for Aqua-comeback til sommeren. Så Lene vil nok være mye å se i Norge fremover.

1573

Reklame

Shoppingfesten fortsetter - Sjekk søndagens Black Weekend-salg