RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er svært glad

Foto: Sigurdsøn, Bjørn (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Men Berit Kjøll mener saken burde vært løst annerledes.

Geelmuyden.Kiese (GK) fakturerte statens tidligere representant i Aker Holding, Berit Kjøll, for 754.322,50 kroner, inklusiv merverdiavgift, for perioden 6. april til 21. mai.

Torsdag - 121 dager etter forfall - ble det klart at Nærings- og Handelsdepartementet (NHD) akter å betale 375.000 kroner av Norges mest omtalte faktura.

Les også. Klønete løsning på klønete sak

- Vi krangler aldri...
Gründer Hans Geelmuyden satte fredag sluttstrek for Kjøll-føljetongen med å si at de med glede avskriver beløpet restbeløpet på 300.00 kroner.

- Det viktigste for oss er at Kjøll er svært fornøyd med bistanden fra Geelmuyden. Kiese. Vi avskriver med lett hjerte restbeløpet på 300 000 kroner, og håper NHD finner noe hyggelig å bruke pengene våre på. Det er en fryd å få delta i det norske spleiselaget, uttalte Geelmuyden.

- Svært glad
Det er hovedpersonen selv lettet over:

- Jeg er svært glad for at denne saken har funnet sin avklaring, sier Kjøll i en kommentar til Nettavisen.

Hun legger ikke skjul på at saken burde vært løst annerledes:

- Jeg er fortsatt av den oppfatning at Nærings- og Handelsdepartementet skulle ha dekket hele regningen fra Geelmuyden.Kiese. Den bistand GK har utført har vært meget god, sier Kjøll til Nettavisen.

- Krangler aldri...
Geelmuyden la i sin begrunnelse vekt på at de aldri krangler med sine kunder:

– Vi krangler aldri med kunder om fakturaer. Jeg har hatt gleden av å samarbeide med Berit Kjøll i mange år, og en liten regning skal ikke få ødelegge vårt gode forhold. Derfor kommer vi ikke til å forfølge denne saken, sa styreleder Geelmuyden i en pressemelding fredag formiddag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere