*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg er terningkast fem

Håvard Lilleheie er ikke snau når han omtaler seg selv som ektemann.

23.09.08 21:07

(SIDE2): - Jeg forteller vitser som kona ler av og det er jo positivt. Også får jeg til noe som mange menn sliter med, avslørte Håvard Lilleheie (35) da han tirsdag besøkte «Lunsj med Annette» på Radio Norge.

God på gaver
- Jeg er veldig god på gaver. Helt uten hjelp kan jeg gå ut å kjøpe en kjole til kona som hun faktisk liker. Form, farge og snitt bestemmer jeg,

- Det må jo bli en femmer med visse forbedringspunkter, mener han og skal vi tro den munnrappe drammenseren lønner det seg å være god på gaver.

- Ja da blir det butikk på kvelden vet du, ler han og minner om at man må "give something to get something".

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke mer fittevitser
Håvard har siden høsten 2006 vært programleder for det satiriske humorshowet «Manshow» på Tv2 Zebra. Programmet er kontroversielt fordi Lilleheie ofte har blitt beskyldt for å kjøre en mannsjåvenistiskstil. Da «Manshow» hadde sesongpremiere forrige uke åpnet programleder Lilleheie med følgende replikk:

- Han er død. Fittevitsenes konge er død. Jeg har giftet meg !

Klikk på bildet for å forstørre.

Lørdag 30.august giftet nemlig komikeren og programlederen Håvard Lilleheie seg med Anita Rennan (28). Og da han gjestet Radio Norge hadde han bare positive ting å si om det å gifte seg.

- Det er hyggelige greier og jeg vil anbefale det for alle. Det er mye bedre enn å gå for det ukristelige samboerskapet.

- Vi snakket gjennom det, veide for og imot og valgte ekteskapet, forteller den nybakte ektemannen.

Slapp å prestere
Komikeren Lilleheie er vant til å være midtpunkt så hvordan gikk det da å være gjest på sin egen fest ?

- Jeg måtte bare være der uten å prestere. Bryllup er ikke stress for gutten. Det er bare å ta på seg vesten og noe ekstra i håret så er man klar.

- Så for oss er det utelukkende positivt. Mens for jentene er det en jobb, ler han.

Klikk på bildet for å forstørre.

35-åringen er kjent for alle de grove vitsene i «Manshow» men de holdt han seg klokelig unna i bryllupstalen.

- Jeg la vekk moromannen og hadde kun et par artigheter i starten. Det var nemlig viktig for meg at kona skulle ta etternavnet mitt. Man må jo legge bort alt det der moderne tullet. Jeg ville gå «all the way» og gjøre det på gamel måten. Men etter artighetene gikk jeg emosjonellt bananas og var helt uten filter. Ironifritt og uten groviser, forklarte han.

Så gjenstår det å se om Lilleheie virkelig har lagt av seg grisevitsene og blitt et nytt menneske etter bryllupet.

- Det kan være det sniker seg inn at jeg sier kuse men for å få svar på det må man følge med på Manshow utover høsten, oppfordrer han.

MANSHOW SER DU PÅ TV2 ZEBRA TIRSDAGER 22.20

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag