RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg er uvanlig skuffa

Sist oppdatert:
BRISKEBY (vif-fotball.no): Hovedtrener Tor Ole Skullerud var alt annet enn fornøyd etter at Vålerenga rotet bort to poeng i bortekampen mot HamKam søndag kveld.

Vålerenga tok ledelsen to minutter før pause, når Jarl André Storbæk var sikkerheten selv fra straffemerket på en korrekt idømt straffe. Allikevel klarte ikke Vålerenga å ro i land seieren.

- I dag er jeg uvanlig skuffa og irritert etter å ha gitt bort to poeng i denne kampen. Jeg synes vi fikk kampen inn i et spor vi håpet på etter vi fikk 1-0 og vi burde avgjort kampen før de fikk 1-1. Det var veldig irriterende, sier Skullerud til vif-fotball.no etter kampen.

- Vi hadde mange og store nok sjanser til å gjøre 2-0, men manglet litt presisjon foran mål. I andre omgang slutter vi å spille fotball og blir litt enkle. Jeg vet ikke helt hva som skjer, men vi klarer ikke å etablere noe spill utover andre omgang.

Etter HamKams utligning var Vålerenga lenge på hæla, selv om begge lag hadde gode overgangsmuligheter mot slutten av kampen.

- Isolert sett på det siste kvarteret, så er det greit å reise herfra med ett poeng. Det var nok overgangsmuligheter begge veier, og vi kunne like gjerne satt 2-1 på slutten der, sier Skullerud.

HamKam startet kampen på Briskeby best, men utover første omgang tok Vålerenga mer og mer over.

- Jeg er tålig fornøyd med første omgang, både måten vi spiller på selv og måten vi forsvarer oss på. De første 10-15 minuttene synes jeg lite om, men vi hevet oss. Så synes jeg vi har bra tak i kampen til de scorer, og derfra og ut er det ikke bra.

- Det ble en kamp som vi hadde forventet, jevnt, fysisk og tøft. Å møte HamKam borte i den situasjonen de er i nå, det er ikke et enkelt utgangspunkt og jeg hadde vært fornøyd med tre poeng uansett hvordan det hadde sett ut. Dessverre klarte vi ikke det, avslutter en skuffet hovedtrener.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere