RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg får angstanfall av dem

(Splash News/All Over Press)
Sist oppdatert:
Les hvilket plagg du aldri ser på stilikonet Sarah Jessica Parker.

(SIDE2): Sarah Jessica Parker er minst like trendbevisst som hennes mest kjente skikkelse, Carrie Bradshaw i Sex og Singelliv.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

Sluker høyden
Men det er ett plagg stilikonet absolutt ikke klarer å ha på seg; høyhalset genser.

- Jeg får angstanfall når jeg tar dem på. Jeg er så liten at jeg føler at det lille jeg har av høyde blir slukt av den høye halsen, sier hun til Female First.

Sarah Jessica Parker er kjent som en av verdens mest velkledde kvinner. Hun kommer daglig ut av sin New York-leilighet i stilfulle antrekk på antrekk. Blant ikonets favoritter akkurat nå er boyfriendjeans, dressjakker, store skjerf, solbriller og sist men ikke minst; ankelboots.

Ikke opptatt av trender
Likevel mener Sarah Jessica selv at hun ikke er spesielt opptatt av trender.

- Min stil er enkel. Jeg kjøper ikke noe som er trendy. Jeg pleide å være lettpåvirkelig av det som er moderne. Nå vet jeg bedre. Men jeg har fortsatt klare ideer om hva som kler meg og hva som ikke gjør det, sier Sarah Jessica Parker.

Og legger til:

- Og jeg vil fortsatt ikke gå med klær med høy hals.

Premiereantrekk
Men på den røde løperen er skuespilleren alltid velkledd i vakre kreasjoner fra noen av verdens ledende designere. Dior, Chanel og Nina Ricci er bare noen av dem som kniver om å kle opp stjernen.

Nå gleder vi oss bare til å se hva hun dukker opp i under premierene av oppfølgerfilmen «Sex og Singelliv 2» i slutten av mai.

Norgespremieren er satt til 4. juni i år.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere