RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg fikk dødsangst

Foto: Odd-Steinar Tøllefsen (TV 2)
Sist oppdatert:
Sangeren Rein Alexander ble livredd da han innså hva han hadde sagt ja til.

(SIDE2): Onsdag var det premiere på «Zebra Grand Prix» og TV-seerne fikk se hvordan artisten Rein Alexander (38) fikk alvorlige problemer da han ble tatt med på kjøretur i en trimmet boble med 280 hk som gjør 0 -100 på fem sekunder.

- Jeg er mer en stillegående tanks og har aldri vært i nærheten av å være så redd. Og jeg som aldri har vært forsiktig, tvert imot, sier Rein Alexander til Side2 da vi møter ham på programmets premierefest på Frogner.

Se bildene fra «Zebra Grand Prix» festen nederst i saken.

Actionfylt utfordring
«Zebra Grand Prix» er et underholdningsprogram der 32 kjendiser inviteres til et uhøytidelig bilrace. Konkurransen utvikler seg raskt til blodig alvor når modeller, gamle idrettshelter, politikere og musikere blir utfordret til actionfylt motorsport. Hvert kjendispar består av en kvinne og en mann som bytter på å være sjåfør i hvert heat. Det legges ut hindringer på banen som skaper uventede vanskeligheter for deltakerne. I hvert program møtes fem kjendispar som konkurrerer i tre heat - to vanlige og et «jackass»- heat.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Uenig med kjæresten
Rein Alexander ble først kjent da han vant «Kjempesjansen» for noen år tilbake. Og i fjor hadde han stor suksess med juleturneen sammen med Elisabeth Andreassen.

Og i februar kom nyheten om at Rein Alexander og forloveden Silje Eirin Solheim (24) hadde brutt etter tre og et halvt år sammen. «Zebra Grand Prix» ble spilt inn i sommer da paret fortsatt holdt sammen og deltakelsen i programmet er en av konfliktene Rein husker godt fra forholdet.

- Jeg har jo nylig gått ut av et forhold og jeg har tenkt en del på hvorfor kjæresten min var en slik motstander av at jeg skulle delta på dette programmet, sier han åpenhjertig til Side2.

Hun nektet meg og sa: - Dette gjør du ikke. Også Silje som aldri har sagt nei til noe som helst før.

Men jeg sa: -Beklager, men dette skal jeg.

Ikke gå glipp av de siste kjendisnyhetene.Send SLADDER START til 1930 (tjenesten koster kr 4 pr mottatte sms).

Fikk dødsangst
Men da Rein kom til banen på Kongsberg og fikk se NM-mesteren spinne rundt ble det helt kaos for han.

- Jeg innså at jeg for første gang i mitt liv ikke bare hadde ansvar for meg selv, men for vår felles fremtid. Det ble veldig sterkt for meg og noe rare greier. Jeg kan dø, tenkte jeg.

Skiveteranen Annette Bø var Rein Alexanders kjøremakker og en god støtte. Rein er fortsatt mektig imponert over henne.

- Hun er verdensmester og konkurrere herfra til månen men samtidig var hun så varm og snill mot meg, skryter han.

- Jeg derimot har aldri hatt et slikt konkurranseinstinkt. Jeg suller med mitt, også er det bra hvis noen liker det. Men Anette var så målrettet at hun var umulig å få kontakt med da det sto på som verst, avslører 38-åringen.

Sangeren tok lappen for kun seks år siden og mener derfor at denne rallyerfaringen har gjort ham til en mye bedre sjåfør.

- Nå er jeg en mye sikrere sjåfør. Jeg er kaldere i hodet og tar de riktige løsningene, forklarer han.

Men den populære sangeren har dessverre fått senskader etter sommerens rallyopplevelse.

- Jeg måtte presses ned i bilsetet for å få plass og er fortsatt støl i rumpa. Jeg hadde nemlig en rumpeballe på hver side, sier han og ler godt.

1662

«Zebra Grand Prix» på TV 2 Zebra onsdager kl. 20:00.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere