- Jeg fikk kjærlighetssorg

TAPTE UNGKAREN: Men Silje Haukner sier hun har funnet en ny mann, helt ulik Jørgen Festervoll.

TAPTE UNGKAREN: Men Silje Haukner sier hun har funnet en ny mann, helt ulik Jørgen Festervoll. Foto: TVNorge

Silje hadde kjærlighetssorg etter Ungkaren, men nå har hun falt for en ny mann.

01.05.09 17:19

(SIDE2:) Ungkaren Jørgen Festervoll (30) måtte torsdag ta det endelige valget i finalen av «Ungkaren 20 vs. 40». Mens vinneren Katinka Hellan (21) kunne slippe jubelen løs, gråt konkurrenten Silje Haukner (39) sine modige tårer etter at mannen hun hadde blitt så forelsket i brutalt dumpet henne på målstreken.

- Det var en helt uvirkelig følelse å stå der. Dette er ikke sant, tenkte jeg men samtidig følte jeg at det var en del ting vi to hadde måttet finne ut av før det kunne blitt noe seriøst videre, innrømmer 39-åringen.

LES MER: Katinka vant Ungkarens hjerte

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

En ny mann
Men det har gått tre måneder siden innspillingen i Sør-Afrika og Silje har kommet over Asker-kjekkasen Jørgen. Nå har hun også funnet kjærligheten på nytt. For en drøy måned siden begynte hun å date igjen.

- Ja, jeg dater en ny mann, men hvor alvorlig det er blir det for tidlig å si noe om nå. Vi er foreløpig helt i startgropa, avslører Silje overfor Side2.

Hun ønsker heller ikke å røpe noen detaljer om den nye mannen i hennes liv, men hun kan fortelle at han er noen år yngre enn henne og bor i Råholt-området, slik som hun selv gjør.

VI SAMLET UNGKARENS SJEKKETIPS:

Sjekk damer som Ungkaren

- Han er fra samme distrikt som meg, så vi kjente hverandre fra tidligere, forteller hun og innrømmer at det er deilig at han ikke bare kjenner henne som Ungkaren-Silje.

Tøft å komme hjem
- På TV ser man ingen dyptgående samtaler eller ekte følelser så man får bare et overfladisk inntrykk av hvem vi er som mennesker. Men jeg føler jeg ble riktig fremstilt og fikk vist hvem jeg var. Derfor skjemmes jeg heller ikke over noe av det som ble vist på tv, påpeker hun.

Men selv om Silje er kommet over Jørgen for lengst innrømmer hun at det var tøft i begynnelsen.

- Det tok en liten stund å komme over han og jeg hadde veldig blandede følelser. Det ble nemlig veldig ubehagelig på slutten og jeg følte at jeg mistet meg selv. Jeg ser jo at jeg tullet det skikkelig til de siste dagene, men Jørgen ble også unødvendig streng mot meg, forklarer hun.

Til tross for merkelig oppførsel har Ungkaren ført til mange invitasjoner fra norske menn.

Hemmelig nummer
- Jeg måtte raskt skaffe meg hemmelig nummer på grunn av alle sms-ene, men på Facebook har det bare vært hyggelig å få så mye respons. Det har naturlig nok vært mest fra gutter og flere håpet at jeg ble nummer to, ler hun.

Nå har den søte frisøren lagt Ungkaren bak seg og ser fram til en romantisk vår med en ny mann.

- Jeg vet ikke hva det blir til, men jeg er veldig betatt, innrømmer hun og fortsetter:

- Jeg er faktisk sjelden forelsket, men har en mann det jeg ser etter kan jeg falle veldig fort.

Ulik Jørgen
Den potensielle erstatteren til Ungkaren er ifølge Silje en helt annen type mann en Jørgen.

- Han er veldig pen, men ikke sånn «kjekkas i baren»-type. Han er nok mer den jordnære typen. Også er han reflektert og en skikkelig god gutt, skryter hun hemmelighetsfullt.

Silje har tidligere snakket om at hun har datet flere yngre menn men selv etter de bitre erfaringene med Jørgen ser hun ingen problemer med det.

- Alder har ingen ting å si. Det er mennesketypen som er avgjørende, påpeker hun.

Litt sjalusi
Silje avslører at hennes nye flamme har blandede følelser over å se henne på Ungkaren.

- Han har nok sin klare formening om Jørgen kan jeg vel si uten å utdype det, men han synes det er greit å se på Ungkaren. Men selv om han synes det er litt morsomt så hadde han nok helst sett at jeg hadde deltatt i et helt annet realityprogram som for eksempel Robinson, sier hun og ler.

Og hun innrømmer at det har vært antydninger til sjalusi den siste måneden.

- Han er overhodet ikke den sjalu typen, men det er jo ikke kult å se den man liker kysse en annen mann. Det er helt naturlig at det stikker litt. Det gjorde det jo for meg også. Det var ikke lett å se på at en man brydde seg om gjorde noe med noen av de andre jentene, innrømmer hun.

«Ungkaren 20 vs. 40» går siste gang på TVNorge neste torsdag 21.30. Da avslører Jørgen og Katinka om de er blitt kjærester.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.