*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg fikk sjokk

Foto: (Faksimile Focus Eiendom)

Sier eiendomsmegleren som la ut kundens pupper på nett.

07.09.10 08:23

Forrige uke gikk hytteannonsen til meglerfirmaet Focus eiendom som en farsott på internett. Etter at hytta på Kvalvåg ble lagt ut for salg onsdag, fikk annonsen trafikk fra langt fler enn interesserte kjøpere. På et bilde av baderommet hadde fotografen kommet med i speilbilde, og hun var nesten naken.

Les: Toppløs hyttefotograf

Meglerfirmaet oppdaget feilen lørdag etter at Rogalands avis og Nettavisen hadde omtalt saken. Toppløs-bildet ble da fjernet. Mandag morgen kom ikke Nettavisen inn på nettsidene til Focus eiendom. Trolig var det ennå mer trafikk på nettsiden enn serveren klarer.

På meglerkontoret i Stavanger var det blåmandag etter helgens forrige ukes flause.

- Jeg holdt på å få sjokk på lørdag da jeg fikk melding om dette. Det er jo forferdelig pinlig. Disse bildene hadde vi fått av hytteeieren til bruk i annonsen. Jeg gikk selv gjennom bildene, og det har hytteeieren også gjort. Vi merket ingenting, sier en kvinnelig ansatt hos megler Jone Thomassen til Nettavisen mandag morgen.

Thomassen selv sier til Nettavisen at dette

- Nei, jeg så aldri bildene selv, og de er fjernet nå. Dette var jo bilder som kom fra selger, sier Thomassen til Nettavisen.

Thomassen er blant de som får best priser i boligmarkedet i Rogaland. I fjor solgte han Stavanger dyreste leilighet for 17,75 millioner kroner. Salget ble omtalt i Rogalands avis. I august stilte Hegnar online spørsmålet: «Er han Stavangers råeste megler?» og fortalte at Thomassen setter prisrekorder på løpende bånd.

- Dette var ikke noe stunt for å øke interessen. Det skal jeg love deg. Nei, dette var ikke noe kjekt, sier kvinnen til Nettavisen.

Mandag hadde meglerfirmaet ikke hørt fra hytteeieren selv, men sendt mail og forklart den pinlige hendelsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.