- Jeg forstår O.J. Simpson

Foto: (Getty Images)

Hulk Hogan er bitter og sjalu på ekskonas unge kjæreste.

15.04.09 19:33

(SIDE2): Hulk Hogan (55) sympatiserer med O.J. Simpson etter den bitre skilsmissen mellom ham selv og kona Linda (49), ifølge Splash News.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Skåret over halsen
Wrestling- og realitystjernen ble kastet ut av luksusboligen i Florida, mens Linda ble boende og dater en mye yngre mann.

- Jeg kunne gjort det hele til et åsted, som O.J., og skåret over halsen på alle, sa Hulk til musikkbladet Rolling Stone.

Les: Nå er det Brooke som vet best

Yngre kjæreste
- Når du bor en snau kilometer unna det 6000 kvadratmeter store huset som tidligere var hjemmet ditt, men som du ikke kan gå til lengre, og når du ser en 19-åring kjøre rundt i bilen din, og du vet at 19-åringen sover i din seng, med kona di, da kan jeg virkelig forstå O.J. Jeg skjønner ham, sa wrestleren.

Hulk refererer til Charlie Hill, sønnens klassekamerat, som var 19 år da han datet ekskona seks måneder i 2007 og 2008. Men 55-åringen utelater å nevne at han selv har datet en av datteren Brookes venninner.

LES MER HER: - Mor og far dater vennene mine

O.J. Simpson ble frifunnet i 1995, etter å ha blitt anklaget for å ha myrdet ekskona Nicole Brown Simpson og hennes nye kjæreste Ron Goldman. Selv om Simpson ble frifunnet av strafferetten, ble han senere dømt til å betale erstatning til ofrenes familier etter et privat søksmål.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.