Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg frykter ikke Froome og Wiggins

Contador er usikker på om Froome takler presset fra kapteinsbindet.

Alberto Contador kjører ikke Tour de France for å delta, det gjør han klinkende klart én måned før starten går på Korsika.

- Jeg er ikke redd for Froome eller Wiggins. Formen min er stigende, og jeg har ingenting å frykte hvis beina er der de skal være i juli, sier Alberto Contador via cyclingnews.

Måler krefter
Spanjolen kom tilbake fra dopingutestengelse i fjor, og klarte å vinne sin andre Spania rundt. I år har ikke Contador konkurrert siden Liege-Bastogne-Liege tidligere i vår. Spanjolen får derimot sjanse til å måle krefter i Critérium de Dauphiné.

- I Dauphiné Liberé er det fire bakkemålganger. Det passer meg bra, og jeg er klar for et godt Dauphiné, sier Contador.

Stresset kaptein
I fjor var Team Sky-duoen Christopher Froome og Bradley Wiggins utilnærmelig under Tour de France. Froome har blitt lansert som Sky-kaptein til årets Tour de France, men Contador tror Wiggins kan bli også dette året.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

- Froome har kjørt ekstremt sterkt de siste to årene. Han har det som skal til for å vinne et løp over tre uker og har et sterkt lag i ryggen. Kapteinsrollen fører med seg stort press, men han har klart seg bra til nå denne sesongen. Wiggins kommer også til å være på 99% av sitt beste, etter som han sto av tidlig i Giro d’ Italia, sier Contador.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene