RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg frykter ikke Froome og Wiggins

Foto: Tim De Waele (©TDWSport.com)
Sist oppdatert:
Contador er usikker på om Froome takler presset fra kapteinsbindet.

Alberto Contador kjører ikke Tour de France for å delta, det gjør han klinkende klart én måned før starten går på Korsika.

- Jeg er ikke redd for Froome eller Wiggins. Formen min er stigende, og jeg har ingenting å frykte hvis beina er der de skal være i juli, sier Alberto Contador via cyclingnews.

Måler krefter
Spanjolen kom tilbake fra dopingutestengelse i fjor, og klarte å vinne sin andre Spania rundt. I år har ikke Contador konkurrert siden Liege-Bastogne-Liege tidligere i vår. Spanjolen får derimot sjanse til å måle krefter i Critérium de Dauphiné.

- I Dauphiné Liberé er det fire bakkemålganger. Det passer meg bra, og jeg er klar for et godt Dauphiné, sier Contador.

Stresset kaptein
I fjor var Team Sky-duoen Christopher Froome og Bradley Wiggins utilnærmelig under Tour de France. Froome har blitt lansert som Sky-kaptein til årets Tour de France, men Contador tror Wiggins kan bli også dette året.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

CHRIS FROOME: Har vært i gult tidligere i år, men klarer han det når Tour de France starter?
CHRIS FROOME: Har vært i gult tidligere i år, men klarer han det når Tour de France starter?

- Froome har kjørt ekstremt sterkt de siste to årene. Han har det som skal til for å vinne et løp over tre uker og har et sterkt lag i ryggen. Kapteinsrollen fører med seg stort press, men han har klart seg bra til nå denne sesongen. Wiggins kommer også til å være på 99% av sitt beste, etter som han sto av tidlig i Giro d’ Italia, sier Contador.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere