- Jeg hadde sex med Brand

Andrew «Manuel» Sachs' barnebarn innrømmer forhold, og Gordon Brown synger ut om sexspøken til BBC.

29.10.08 09:58

(SIDE2:) BBC er under sterkt press for å gi både komikeren Russell Brand og talkshowvert Jonathan Ross sparken etter at de ringte den 78 år gamle skuespilleren Andrew Sachs og fortalte ham at Brand hadde hatt sex med barnebarnet hans.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hotell i særklasse
Oppringningen var en del av en spøk fra humorparets side, men førte til et ras av klager fra TV-seere og ikke minst fra Sachs' familie.

Sachs er mest kjent som den spanske kelner Manuel i «Hotell i særklasse».

- Hadde et forhold
Mest sint har barnebarnet Georgina Baillie som går under navnet Voluptua blitt. Burlesque-danseren og barnebarnet til Sachs sier at det er sant at hun og Russell Brand faktisk hadde et forhold i 2006. Men hun finner det forkastelig at de «ydmyker en gammel mann som aldri har gjort noen vondt i hele sitt liv».

Baillie mener begge programlederne bør miste jobben.

- Jeg er utrolig sint og opprørt, sier hun til The Daily Mail. The Sun skriver onsdag at presset mot BBC om å sparke Brand og Ross øker.

Kirsten Bell og Russell Brand i «Dumpet av Sarah Marshall». Foto: UIP

Statsministeren blander seg
Nå har også statsminister Gordon Brown blandet seg inn i diskusjonen. The Daily Mail skriver at det er kommet for en dag at Brand og Ross ikke bare tok opp sønnedatteren i samtalen med Andrew Sachs, men også var ekstremt uhøflig og antydende om den eldre skuespilleren.

- Deres oppførsel er fornærmende og fullstendig upassende, sier Brown ifølge avisen. Browns innblanding gjør saken plutselig atskillig mer alvorlig.

Den tidligere toppsjefen i britisk media, Piers Morgan, sier til avisen at det er Jonathan Ross som burde få fyken etter skandalen. Ross er en av de best betalte TV-personlighetene i England.

- Russell Brand er bare en sexgal eksjunkie, sier den frittalende eksredaktøren.

Jonathan Ross skal personlig ha levert blomster og en unnskyldning til Andrew Sachs, mens Brand har sendt blomster. Ingen av dem har foreløpig snakket om saken offentlig.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag