RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg hadde sex med Tiger Woods

Foto: HO (REUTERS)
Sist oppdatert:
Nye beskyldninger om utroskap.

(SIDE2): Det har vært mye medieoppstyr rundt Tiger Woods påståtte forhold til festarrangøren Rachel Uchitel de siste dagene. Begge to avviser imidlertid ryktene om at de skal ha hatt et forhold.

BAKGRUNN:
Hun er Tigers påståtte elskerinne
– Jeg kan ta løgndetektor

Nok en kvinne?
I dag, onsdag knyttes Woods til enda en kvinne. Til US Weekley fortellerJaimee Grubbs (24) at hun har hatt en lengre affære med Woods. Hun påstår at de to holdt god kontakt i over to år.

Ifølge 24-åringen skal deres affære involvert over 20 seksuelle møter. Kvinnen som er bosatt i Los Angeles sier til avisen at hun har over 300 tekstmeldinger og også telefonbeskjeder som kan bevise deres forhold.

- Han sa til meg senest sist måned at vi alltid skulle være sammen for alltid, sier Gruubs ifølge DailyMail.

Grubbs hevder hun traff Woods på en nattklubb i Las Vegas i 2007, skriver Radaronline. På den tiden jobben hun som servitør i San Diego.

Hun hevder de hadde sex første gang i San Diego, men setter ingen dato på det første møtet.

- Han kysset meg og vi begynte å ta av oss klærne og hadde sex.

Grubbs har tidligere vært med i «Tool Academy» på VH1. I showet skal hun også ha fortalt om sitt forhold med Woods til de andre deltakerne.

Får bot
Skriveriene rundt Woods begynte sist fredag da sportsprofilen krasjet bilen i naboens tre. Ulike amerikanske nettsider skrev at Woods og kona Elin Nordgren skal ha kranglet fordi Woods skal ha hatt en elskerinne i Rachel Uchitel. Husbråket skal ha vært grunnen til hans nattlige kjøretur.

Tirsdag ble det kjent at han får en bot på inntil 164 dollar (vel 900 norske kroner) for uforsvarlig kjøring etter å ha kjørt inn i en brannhydrant og et tre ved hjemmet sitt i Orlando i Florida, melder Reuters.

Som en av verdens best betalte idrettsutøvere har han trolig råd til å betale den boten.

LES MER: Tiger får trafikkbot

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere