- Jeg har det helt fantastisk

LYKKELIG: Det har vært langt fram mot forlovelsen, men nå er Daniel fullstendig lykkelig.

LYKKELIG: Det har vært langt fram mot forlovelsen, men nå er Daniel fullstendig lykkelig. Foto: (Scanpix)

Daniel Westling om forlovelsen.

27.02.09 10:24

(SIDE2): Daniel Westling (35) er tilbake på jobb etter noen svært begivenhetsrike dager der han har vært i medienes søkelys sammen med kronprinsesse Victoria (31) verden over. En kongelig forlovelse er ingen hverdagsting, og Daniel sier til Expressen at han er svært lykkelig og har det helt fantastisk.

- Jeg har det utrolig bra nå, sier den kommende prinsen til den svenske avisen.

Slutter jobben
Daniel er tilbake i hverdagen, men han er i ferd med å legge både jobben som personlig trener og eierskapsdelen i selskapet sitt på hylla for å bli kronprinsessens mann på heltid. Det er han helt klar for og han sier at han håper han kommer til å gjøre en god jobb.

I går kom det fram at kong Carl Gustaf ønsker at sin kommende svigersønn skal slutte å jobbe, det tar seg ikke bra ut å ha eget selskap man tjener penger på og samtidig være kronprinsessens ektemann. Men Daniel sier til avisen at han selv har valgt å trappe ned og til slutt avvikle sin rolle i egen bedrift. Men enn så lenge jobber han.

Les også:- Slutt å jobbe, Daniel

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Litt nervøs
Det er Expressens hoffreporter, Johan. T. Lindwall, som møter Daniel utenfor helsestudioet hans i den svenske hovedstaden torsdag morgen. På spørsmål om han var nervøs på pressekonferansen på tirsdag svarer Daniel bekreftende. Det var tross alt første gang han møtte pressen på den måten, mens Victoria på sin side er vokst opp med det som nærmest en del av hverdagen.

- Det var litt smånervøst først, men jeg synes det gikk bra, sier 35-åringen. Paret skal etter det svenske medier erfarer på Villa Beylon som ligger i Ulriksdals slottspark etter at de gifter seg. Fram til det er det Drottningholm som blir bopel.

I Sverige er det ikke overraskende bryllupsfeber og alt fra kjole til kirkevalg og gjestelister til pris for kalaset er behørig skrevet om. Sommeren 2010 skal det stå, så de har i det minste god tid til forberedelsene.

Side2 Match: Finn en prins eller prinsesse!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.