Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg har fikset på utseendet

Gordon Ramsay ville se yngre ut på amerikansk TV.

(SIDE2:) Den temperamentsfulle TV-kokken Gordon Ramsay innrømmer at han fikset på utseendet da hans show «Hell's Kitchen» vandret over dammen til amerikanske TV-skjermer.

Mer fra Side2.no: Sjekk forsiden nå

Markert
Ramsay har fremdeles relativt markerte linjer i ansiktet, men sier han følte rådet fra kompis Simon Cowell om å rette på noen av dem.

- Simon Cowell foreslo at nå som jeg bodde og jobbet i USA, burde jeg gjøre noe med det. Så jeg fikk fyll i noen av linjene. Det gjorde utrolig vondt, sier Gordon Ramsay til Radio Times.

Ramsay har ikke lagt seg under kniven, men brukt restylane og andre stoffer for å fylle ut rynkene han hadde, blant annet på haken. Han er blitt beskyldt for å ha benyttet seg av kosmetisk hjelp før, men har hele tiden benektet at han har latt seg påvirke av slikt - inntil nå.

Følger trenden
Gordon Ramsay er ikke den eneste mannen som benytter seg av kosmetiske hjelpemidler for å se yngre ut.

Her hjemme i Norge gikk forbruket av kosmetiske tjenester, alt fra små skjønnhetsbehandlinger til botox opp med 6,7 prosent i løpet av første halvår av 2008.

LES MER: Bruker rekordmye på å se fine ut

Menn og kvinner i alle aldre benytter seg av muligheten til å fikse på utseendet med mer eller mindre drastiske virkemidler.

Trendforsker Finn Erling Røgenæs i Synnovate MMI sier til Aftneposten at det er et tegn i tiden at menn stadig bruker mer penger på eget utseende. Fremdeles er imidlertid store kosmetiske inngrep tabu, og ganske tabu å snakke om for begge kjønn.

Må gjentas
Behandlingen har ikke evigvarende resultater og Ramsay må etterfylle to til tre ganger i året for å beholde sitt noe glattere utseende, skriver The Daily Mail.

TV-kokken har hatt det han kaller «et år fra helvete». Ikke bare ble han offentlig beskyldt for å være utro mot sin kone. Han havnet også i en kjønnsdebatt i Australia. Ramsay likte ikke en kvinnelig journalist som hadde intervjuet ham og viste frem en naken kvinne i showet sitt med grisefjes og store patter og sa det var journalisten.

- En ny form for mindre intelligent liv, uttalte selv Australias statsminister, Kevin Rudd, om Ramsays utspill.

Men mest av alt har han hatt problemer med sitt restaurantimperium som ble kraftig truffet av finanskrisen.

LES MER: Gir mer helvete enn håp

Og ikke minst ble det klart at over halvparten av restaurantene Ramsay sverget på å redde i den amerikanske serien av «Kitchen Nightmares» har gått konkurs.

Reklame

Black Week: 12 kupp du gjør hos Christiania Glasmagasin nå