*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg har grå hår

Foto: (Getty Images)

Jennifer Aniston «flipper ut» over å nærme seg 40.

07.02.09 11:56

(SIDE2): Det er kanskje vanskelig å tro, men den smekre «Friends»-stjernen Jennifer Aniston fyller 40 neste uke. Og på Ellen DeGeneres' talkshow fortalte hun nylig om en aha-opplevelse på grunn av grå hårstrå.

- Flippet ut
- Jeg fant et virkelig langt, grått hår og det fikk meg til å flippe ut. Det er ikke mitt første, men det at det var så langt gjorde at jeg tenkte, «Oi, hvor mange andre er det? Og hva betyr det?» Jeg begynte faktisk å gråte en smule, sa hun da hun gjestet programmet.

Aniston innrømmer at hun ble stresset over å fylle 40 på grunn av hendelsen, men ser likevel lyst på tilværelsen.

- Jeg må bare si det. Jeg føler meg bedre enn jeg noensinne har gjort, strålte hun.

Feirer med Mayer
Onsdag feirer stjernen sin 40-årsdag med en stjernespekket fest, og den eksklusive gjestelista inkluderer selvfløgelig navn som kjæresten John mayer, bestevenninnen Courtney Cox og hennes mann David Arquette.

På spørsmål om gjengen i «Friends» kan ta en «Sex Og Singelliv» med en spillefilm, virket Aniston positiv til ideen.

- Kanskje. Men jeg tror kanskje en spesialepisode ville vært bedre, som for eksempel en Thanksgiving-episode. Det ville ikke skadet, sier hun.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Ikke i Playboy
Etter at herremagasinet GQ nylig hadde Jennifer på coveret kun iført et slips, oppsto det raskt rykter om at Hugh Hefner er ute etter å få Aniston til å posere for Playboy. Men hovedpersonen selv avfeide det hele lattermildt hos Jay Leno.

- Det var bare et rykte, jeg tror ikke det virkelig skjedde. Jeg hørte uansett at jeg sa nei, smiler den spreke 40-åringen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag