*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg har helt kjoledilla

Line Victoria elsker kjoler, mens synes Baron Von Bulldogs kjoler er latterlige. Se hennes ti siste motekjøp her.

10.12.06 13:38

(SIDE2): - Sienna Miller har en jævli kul stil. Jeg synes ærlig talt ikke Ane Dahl Torp har noen kul stil. Når hun går med de der Baron Von Bulldog-greiene, ser det ut som søppelsekker. En som kler seg mye mer riktig er Pia Haraldsen. Hun driter seg aldri ut i klesveien, mener TV 2s programleder i Frokostquiz, Line Victoria Husby.

Fra saggebukser til prinsessekjoler
Selv har den søte programlederen helt dilla på kjoler. Hele tre kjoler er blant hennes ti siste motekjøp.

- Mamma er så glad for at jeg har fått en penere stil. Før gikk jeg nesten bare i t-skjorter og saggebukser. Nå elsker jeg kjoler. Bare synd det er litt rart å gå i kjole til hverdags i Norge. Derfor er jeg kjempeglad for å bli invitert på fester, så jeg kan bruke alle kjolene mine, sier hun.

Hva er Lines heteste kjoletips i år?

- Jeg synes at et helt sort antrekk, med for eksempel sko eller annet tilbehør i leopard, er kjempekult. Jeg kjøpte selv et par leopardsko for en måned siden, og har brukt de på hver fest siden. Leopard går til alt.

Line legger ikke skjul på at ikke alt som er trendy, nødvendigvis er kult.

- Jeg gjør jo feilkjøp jeg også. Telefonen min kjøpte jeg fordi den er trendy, men nå har jeg allerede gått tilbake til den gamle. Jeg brukte telefonen fra Dolce & Gabbana bare ett par dager. Mitt råd er derfor å ikke bare kjøpe ting fordi det er trendy, men fordi du faktisk liker det.

Se Line Victorias 10 siste motekjøp her

1. Leopardsko fra Zara
- Dette er ett av mine aller beste kjøp i høst. Jeg kjøpte de i Budapest, og regnet med å finne lykken med de i Norge. Nå har jeg faktisk brukt de kjempemasse, og de kan brukes til alt. Men jeg holder meg til ett plagg i leopard, ellers kan det bli for mye.

2. Mobil-telefon fra Dolce & Gabbana/Motorola
- Det her er bare jævli pinlig, for hver gang jeg åpner telefonen, så kommer det en sånn Dolce&Gabbana-låt. Jeg betalte 3000 kroner for at det skulle stå Dolce & Gabbana. Det må være det dummeste mobil-kjøpet jeg har gjort.

3. Sort veske fra Hennes & Mauritz
- Jeg trodde dettte var en skikkelig vintage-veske fra 80-åra, men ble lurt av venninnnen min. Hun skyldte meg penger, også kunne jeg få velge noe i skapet hennes isteden. Jeg har så til de grader dilla på vesker, så denne måtte jeg bare ha.

4. Klokke fra DKNY
- Den eksklusive delen av Line valgte å bruke månedslønna si til en slik klokke. Den fungerer faktisk like bra som et smykke.

5. Klokke fra Breitling
- Denne er en dyr kopi, som funker. Det er egentlig en klokke for menn, men jeg synes det er kult når den er stor og tung. Kjæresten min (Thomas Leikvoll red.) har også veldig dilla på klokker.

6. Gullveske fra Cubus
Alt som glitrer er gull. Jeg er ikke redd for å handle på Cubus og Hennes & Mauritz.

7. Sort kjole fra Oasis
- Denne kjøpte jeg på salg for kun 300 kroner. Det som er det morsomme med sorte kjoler, er at de aldri går av mote. Sorte kjoler kan brukes både til fest og til begravelse. Tilbehøret har alt å si. Alle jenter bør ha «den lille sorte», og den trenger ikke å koste skjorta.

8. Lilla kjole fra Oasis
- Denne kjøpte jeg til programleder-middagen til TV 2. Den er innsvinget under puppene, der jeg er smalest, og det liker jeg. Er jeg redd for å være for pyntet i denne kjolen, tar jeg bare på meg ballerinasko. Det toner ned antrekket.

9. Sort og hvit-prikkete kjole fra Coast
- Jeg bare elsker prikker, og denne søte kjolen. Også får jeg enorme pupper i den, ler Line Victoria.

10. Jakke fra Vero Moda
- Dette må være den grelleste fargen i byen. Men jeg angrer på at jeg ikke har brukt den mer. Da jeg så den i butikken, så tenkte jeg at dette er den styggeste jakka jeg har sett. Den er litt 70-tallet, men veldig kul.

Les mer om mote og skjønnhet her

Følg Side2 på mobilen

OPPDATERT PÅ SMS: Send kodeord «sladder» til 1984! (kr 4/pr mld)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.