RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har ingenting, ikke en gang sko

Foto: Torgeir Bråthen (Nordlys)
Sist oppdatert:
Ailin Ludvigsen mistet hjemmet alt i brannen som herjet i natt.

SØRREISA (Nordlys): Ailin Ludvigsen er en av dem som ble husløse etter rekkehusbrannen i Sørreisa i natt. Hun kritiserer kommunen for dårlig kriseberedskap.

- Jeg har ikke fått noen hjelp. Kommunen har vært helt borte. En halv kopp kaffe er alt jeg har fått, sier en fortvilet Ludvigsen til Nordlys.

- Jeg mistet alt
Nordlys treffer henne ute på trappa ved Sørreisa hotell i 12-tida. Ludvigsen og de andre brannofrene ble innkvartert på hotellet etter at de først ble evakuert til sykehjemmet i går kveld.

- Jeg mistet alt i brannen. Minner, bilder, alt. Det gjør forferdelig vondt. Sårt og vondt, sier hun.

Ludvigsen hadde forventet langt større innsats fra kommunen etter den dramatiske hendelsen. Hun hevder at kriseberedskapen i kommunen rett og slett har vært fraværende. Foreløpig vet hun heller ikke hvor hun skal bo hen videre framover.

- Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg har ingenting. Ikke en gang sko, sier hun.

(Saken fortsetter under bildet)

- Forferdelig tragisk
Ordfører Paul Dahlø sier dette i en kommentar til Nordlys:

- Det er en forferdelig tragisk situasjon å se sin egen leilighet brenne opp. Jeg har full forståelse for at noen vil føle at huseier, samfunnet og nødetaten skal stille opp enda mer. Men mitt inntrykk er at vi har gitt god hjelp. Vi har bare fått gode tilbakemeldinger fra de berørte, både når det gjelder nødetatetene, og alle som bidro, sier Dahlø.

Les flere saker i Nordlys her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere