RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
USKYLDIG: Jentene samlet seg rundt Hugh Grant da de tok ham med seg hjem. Caroline Hargreaves fra Norge sier det hele var ganske uskyldig.
USKYLDIG: Jentene samlet seg rundt Hugh Grant da de tok ham med seg hjem. Caroline Hargreaves fra Norge sier det hele var ganske uskyldig. Foto: Faksimile: The Sun

- Jeg har kyssa Hugh Grant

Sist oppdatert:
- Han var veldig hyggelig og sjarmerende og ikke noe tull skjedde, sier norske Caroline Hargreaves.

(SIDE2:) Hugh Grant er for tiden i Skottland der han spiller golfturnering. Etter endt dag møtte han en gjeng studenter fra St. Andrews-universitetet, blant dem norske Caroline Hargreaves, på puben.

- Denne rønna her
Tirsdag var bildene av Grant og studiejentene å se i The Sun. Hargreaves ser ut til å ville gi skuespilleren en smask på det ene bildet, men sier selv at det hele var ganske uskyldig. Hun ringte derimot en venninne og fortalte.

- Jeg kysset nettopp Hugh Grant.

- Jeg tenkte det var Hugh Grant, så hvorfor ikke, sier hun til The Sun.

Grant var blid og fornøyd og lot jentene vise hvor de bodde.

- Hvem i alle dager bor i denne rønna her, spøkte han. Etterpå dro Grant og tre av jentene, deriblant norske Caroline, tilbake til hotellet hans der de drakk champagne.

- Helt skikkelig
- Alt gikk ordentlig for seg, forsikrer Hargreaves til avisen.

Hugh Grant er forøvrig ikke den eneste kjendisen som har tatt seg en fest med norske studenter. Bill Murray ble også invitert hjem på studentfest. Han tok også oppvasken før han gikk.

Side2 har ikke lykkes å komme i kontakt med Hargreaves tirsdag morgen. Bildene ble kjent da en studievenninne av henne valgte å legge dem ut på Facebook-profilen sin.

LES MER HER:

Stjerne på norsk studentfest

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere