RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har Norges svar på drømmemannen

Sist oppdatert:
Trine Grung skryter uhemmet av fotballkjæresten Jostein Flo. Selv er hun en stor helsefreak. Les hvorfor her.

(SIDE2): Den sjarmerende tobarnsmoren og programlederen, Trine Grung, elsker helse og trening. Hun har i en årrekke jobbet som programleder i både radio og tv. Mest kjent er hun trolig fra Slankekrigen på TVNorge.

Ligger i hardtrenin
De siste årene har kiloene rast av Trine Grung, og hun trener hardere enn de fleste andre på samme alder. Her forteller hun om hemmeligheten bak en spenstig kropp, og et bedre liv.

Les mer om Trine Grung og hennes arbeid: www.trinegrung.no

1.Hva gjør du for kroppen din?

- Jeg gjør mye for kroppen min. Naboene mine synes jeg er gal, fordi jeg trener så mye. Jeg drikker også mye vann, og passer godt på huden min. Jeg behandler huden min ofte, og tar fotpleie fire ganger i året. Jeg spiser sunt, men tar også litt sjokolade hver dag.

2. Hvor og hva trener du?

- Jeg trener styrke på Sats to til tre ganger i uken. I tillegg jogger jeg en mil tre ganger i uken. Jeg rører ikke alkohol mer enn ett par ganger i året. Da er det gjerne fest med venninnene fra Stavanger. Ellers trener jeg Pilates med video hjemme i stua. Datteren min Frida (5) er med, og elsker det. Når jeg er ute på joggetur, sykler ofte sønnen min Casper (7) ved siden av. Jeg er bevisst på å lære barna et sunt kosthold og en sunn livsstil.

3. Hvorfor er det viktig for deg å holde kroppen i form?

- Når jeg fødte barna hadde jeg lagt på meg 20 kilo. De første fem årene fungerte jeg ikke. Det er viktig å føle at du fungerer som mor, derfor bestemte jeg meg for å starte med trening. Jeg likte heller ikke å føle meg stor, eller å ikke passe inn i klærne. Jeg har nå gått ned 15 kilo etter Slankekrigen. Jeg er ikke veldig opptatt av å se bra ut, men det er praktisk å være smalere. Det var et helvete å bruke størrelse 46, fortviler Trine.

4. Har du noen «hemmelige» knep for hvordan man kan se bra ut?

- Å finne egentid er absolutt det viktigste for en kvinne i min alder. Du må pleie deg selv, og ta deg litt luftetid. Det var nettopp denne tiden for meg selv, som forandret mitt liv. Selv har jeg alltid hatt problemer med huden, men nå har jeg funnet noe som er perfekt for meg. Pevonia er en hudpleieserie som er spesielt til min hudsykdom, Rosacea. Denne serien holder huden min i sjakk, og er 100 prosent botanisk.

5. Hva spiser du? Er det noe spesielt du holder deg unna, eller noe spesielt du spiser mye av?

- På grunn av eksemen min kan jeg ikke spise hvitt hvetemel, sukker, pasta og ikke for mye ris. Jeg spiser heller mye kjøtt, salat og grønnsaker. I vesken ligger det alltid gulrøtter og en flaske med Imsdal. I tillegg spiser jeg mye valnøtter og klibrød. Nå er det grillsesong, og da finnes det mange sunne alternativer. Velg magrere potetsalat, og kesam eller lettyoghurt isteden for rømme. Se også at fettet renner av kjøttet før du serverer. Et tips er å spise hver tredje time.

6. Hvor viktig er det at «drømmetypen» trener og holder seg i form?

- Jeg har Norges svar på drømmemannen. Han var for kort tid med på en kåring over Norges mest sexy 40-åring, og det er selvfølgelig stas. Han er Norges svar på melkesjokoladen, men jeg har likevel aldri vært så opptatt av det. Samtidig kunne jeg heller ikke vært sammen med en kjempetynn mann. Jeg liker normale menn, som er glade i å være aktive.

7. Kunne du vurdert å «fikse» på kroppen din?

- Egentlig nei. Men etter å ha ammet to barn, da er det to fordeler som blir dratt med tyngdekraften, og ser ut som to vrengte bukselommer. Så kanskje jeg egentlig vil løfte de¿. Men jeg tror ikke det. Jeg ville aldri fylt de med noe, men kunne gjerne løftet de for å gjøre de mindre og lettere, ler den søte programlederen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere