RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har rast fra meg nå

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Ari Behn vil pleie kjærlighete og familielivet fremover.

(SIDE2:) Ari Behn har hele tiden sagt at korstoget mot Carl-Erik Grimstad og andre kritikere av ham etter hvert var høyst personlig. Han har fremholdt at kona Märtha Louise ikke har hatt noe med saken å gjøre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Heller ikke kongehuset.

- Det har vært vanskelig for alle, sier Ari til Se og Hør uten å kommentere videre hvem andre enn Märtha som har gitt uttrykk for det.

Trapper ned
Men etter «Pink Panther 2»-premieren i Fredrikstad anser Ari at han må trappe litt ned på utblåsningene offentlig.

- De oppgjørene jeg måtte ta, måtte jeg bare ta. Men nå som jeg har fått det ut av systemet, er det tid for å tenke på dem rundt meg. Være litt mer ektemann og far, og litt mindre...ja, sier han til Se og Hør tirsdag.

Vil bruke bråket
Behn var tilstede da kameraten Harald Zwart avholdt premiere på sin siste film i hjembyen. Behn har allerede gjort det klart at han vil bruke bråket han selv satte i gang hemningsløst i sin nye roman.

Den skal ifølge ham selv handle om en informasjonssjef ved Slottet som får fyken etter en litt for utsvevende livsstil. Det må antas at media også er en stor del av romanen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere