- Jeg har sans for pene ting

FEMININ: Birgitte Lund Nakken fra Studio FEM er glad i det klassiske og feminine.

FEMININ: Birgitte Lund Nakken fra Studio FEM er glad i det klassiske og feminine. Foto: Paul Weaver (Side2)

Ta en titt i FEM-programleder Birgitte Lund Nakkens sexy klesskap.

(SIDE2): - Mina og jeg er heeeeeeelt ulike i stilen, og jeg bare digger henne. Men på en annen side så hadde jeg aldri trodd at jeg hadde kjøpt med meg svart skinnjakke med fargerikt mønster heller...

Birgitte Lund Nakken (41) holder de prateglade damene i Studio FEM i sjakk - noe hun (nesten) alltid klarer. Programlederen har en feminin og kvinnelig stil, men går ikke av veien for å rocke antrekkene opp med frekke hæler.

- Jeg har vel alltid vært opptatt av klær og sko, men jeg har aldri vært supertrendy. Men jeg er opptatt av at ting er fine, og de kan veldig gjerne være vintage, sier Birgitte Lund Nakken som har åpnet dørene i sitt nyrenoverte hjem for Side2.

Se bilder av Birgittes ti siste motekjøp nederst i saken!

I de neste ukene står de svært så stilmessig ulike damene i prateprogrammet på moteplakaten her hos oss, og Birgitte er andre kvinne ut med sine ti siste motekjøp.

- Hvilken av FEM-damene har best stil synes du?

- Det var vanskelig! Jeg digger Eli, hun er kul og seg selv, og det håret er fantastisk. Mina er alltid rå og Karita har en flott stil. Nei, det blir for vanskelig. Aller er så fine og trygge på seg selv og sin egen stil, og det liker jeg, sier Birgitte.

Endelig skapplass
Klær og sko trenger alltid plass - MYE plass og er det noe enhver kvinne kan kjenne seg igjen i, så er det å ha for liten plass. Med et nytt hus som renoveres var en skikkelig garderobe høyt oppe på ønskelisten til Birgitte.

- Det er noe jeg har ønsket meg alltid, men som det ikke er mulig å få til i en liten leilighet. Men endelig har jeg fått nok skapplass, og det er jeg utrolig glad for, sier hun.

Garderoben er ganske enkelt vakker - med plass til alle sko (for Side2s skofantast er det som å komme inn i skohimmelen) og med faste plasser til alt man har av kjoler, tilbehør og antrekk. Vakkert.

- Kjoler og sko er det jeg oftest finner og faller for. Og gode jeans, det er så vanskelig å finne gode jeans. Men disse svarte er jeg fornøyd med. Klær må være anvendelig, og kjoler skal gjerne være korte og bare til å trekke rundt over hodet - raskt ferdig, det liker jeg.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Klassisk og rocka
Birgitte har jobbet som journalist og i media i mange år, både som nyhetsanker i TVNorge og som pressesjef i Posten Norge, og har ofte måttet ta hensyn til hva hun har på seg. Men hun leker seg mer med stilen nå enn hun gjorde før.

- Jeg liker det feminine og det klassiske, og spriter det gjerne opp med tilbehør. Men jeg vil nok kalle meg kvinnelig og klassisk i stilen.

Stilikon er ikke noe Birgitte har, hun liker å lete etter sine egne skatter i små butikker rundt i Norge eller på markeder og second hand-butikker i utlandet.

- Ideen om at noe er brukt før liker jeg godt. Jeg liker ikke shoppementaliteten om bare nye ting hele tiden,

Se Birgittes ti siste motekjøp under!

1. Skinnjakke fra Ed Hardy
- Denne falt mannen min for da vi var i Cannes. Den er nok litt vel fargerik i forhold til hva jeg normalt går med, men jeg synes den var kul!

2. Turkise øredobber fra Daydreams and Pearls
- Disse er romantiske og søte, uten at de er for mye. Jeg elsker rett og slett den fargen, og synes øredobenne er litt rocka samtidig som de går til det meste.

3. Vintage konvoluttveske fra Buenos Aires
Skinnvesken har avtagbar kjettinghank, og ble kjøpt i en second hand-butikk i Buenos Aires.

- Denne fikk jeg i gave av mannen min og ble veldig glad for. En anvendelig og vakker veske. Jeg liker ting som er brukt og har sjel, det er viktig, sier Birgitte.

4. Kjede fra ByMe
- Jeg synes det er viktig å støtte norske designeren når jeg har mulighet til det, og dette kjedet er fra en norske smykkedesigner. Falt for fargene og at man kan bytte på hva man vil henge på.

5. Vintage pels fra Velour & Vintage
- Jeg er imot pels (må ikke si til Mina at jeg har pels!), men skal man først ha det, så er brukt den eneste veien å gå. Denne hvite pelsjakken elsker jeg.

6. Sommerkjole fra Epilouge
- Denne var så søt at jeg måtte kjøpe to fra det norske merket. Merket er det to norske kvinner som står bak. Jeg synes de er anvendelig, feminine og enkle - en kan trekke den over hodet, så vips er man klar! Trumpetermene og det at den er klassisk damete var det jeg falt for.

7. Såpe fra Savon de Marseille
Badet til Birgitte er pyntet med vakre og skjøre gjenstander - gipsfigurer av jomfru Maria, små parfymeflasker og søte, små speil. Men det er en helt ny såpe Birgitte tar fram som en favoritt.

- Det er verdens beste såpe, den lukter sitron og skummer godt, pluss at den er veldig drøy.

8. Svarte jeans fra Robin Jean
- Jeans er vanskelig å finne, og gode jeans enda vanskeligere. Disse falt jeg for fordi de har et litt rocka tilsnitt, de er utrolig komfortable og passer til det meste.

9. Pumps fra Rebecca Sanve
- Mine prinsessesko! Jeg klarte ikke å la være da jeg så disse med de søte sløyfene på. De kan jeg bruke til en kjole eller til jeans og t-skjorte. Da trenger en ikke mer tilbehør enn det.

Foto: Paul Weaver

10. Svart og hvit kjole fra Cannes
- Blonder og perler er veldig meg. Klassisk, feminint og anvendelig. En kjole en har det gøy i!

1942

STUDIO FEM-DAMENES SISTE MOTEKJØP:
Minas ti siste motekjøp: - Se hva apekatten gjør!

Studio FEM ser du på FEM mandag til torsdag klokken 21.30.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag