RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har sære fetisjer

(Getty Images)
Sist oppdatert:
Nicole Kidman er ikke redd for å utforske noe.

(SIDE2): I et nytt intervju med det britiske utgaven herremagasinet GQ letter den 42 år gamle Hollywood-stjernen på sløret.

Ikke med Tom
Nicole Kidman innrømmer glatt at kjærlighetslivet har kommet i mange varianter i løpet av livet. Fra det kjedelig ordinære til helt sære seksuelle fetisjer.

- Livet mitt har handlet om å utforske forskjellige sider ved kjærligheten, sier hun ifølge Daily Mail.

Råttekteskap
Når en tenker seksuelle fetisjer og Kidman - så vandrer tankene til filmen «Eyes Wide Shut» der hun spilte mot sin eksmann Tom Cruise (46). Men om det er Tom som har fått henne til å teste ut den mer rå, seksuelle siden ved seg selv er heller usikkert. Nicole beskriver nemlig ekteskapet med Keith Urban som «rått» og «farlig».

- Jeg har utforsket besettelse. Jeg har opplevd tap og kjærlighet i form av å være sorgfull. Jeg har utforsket sære, seksuelle fetisjer, jeg har utforsket det rutinepregede ved ekteskapet og monogami, summerer Nicole Kidman.

Om ekteskapet med countrystjernen sier hun:

- Man må jobbe med det. Det er usedvanlig eventyrlig: usannsynlig rått, veldig farlig og man føler seg naken og eksponert.

- Ikke gift deg!
Den Oscar-vinnende stjernen innrømmer mer enn gjerne at ekteskapet med Tom Cruise var med å gjøre henne til stjerne. Men agentene hennes frarådet henne på det sterkeste mot å gifte seg med Tom og mente det ville ødelegge karrieren hennes.

Men da de to møttes under innspillingen av «Days Of Thunder», var det ingen vet tilbake. Nicole var forelsket.

- Jeg ble berømt da jeg var veldig ung. Jeg ble berømt fordi jeg var kona til en som var berømt, sier hun til GQ.

Tom og Nicole var gift i nesten ti år, og apporterte to barn sammen. I dag har Nicole og Keith datteren Sunday Rose (1) sammen og bor i USA.

Nicole er for tiden aktuell med den stjernespekkede filmmusikalen «Nine» - den første siden hun fikk datteren. Filmen er et stjernelag med Judi Dench, Penélope Cruz, Marion Cotillard, Sophia Loren og Kate Hudson på rollelisten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere