*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg har stjålet fra jobben

Foto: (TVNorge)

Nye sjokkavsløringer på TVNorges «Sannhetens øyeblikk».

18.03.09 18:09

(SIDE2:) I forrige uke fikk vi vite intime detaljer om Lana Arshads familieliv i det kontroversielle gameshowet «Sannhetens Øyeblikk».

Les mer: - Han er død, er han ikke?

I kveldens episode møter vi Bergens-jenta Hilde-Gunn (23), og også hun kommer med noen sjokkerende avsløringer.

- Jeg frykter alt snakket etterpå, innrømmer hun til Side2.

Stjålet fra jobben?
For å vinne en halv million kroner, må du i «Sannhetens Øyeblikk» svare ærlig på 21 svært personlige spørsmål. En løgndetektortest avgjør om du lyver eller ikke, og svarer du usant en eneste gang taper du alle pengene og må reise tomhendt hjem.

Hilde-Gunn har hele tre jobber, og deler tiden sin mellom å drive en Big Bite-butikk, være skiftleder på Bagel Buddy og jobbe på Jack & Jones. Mange av spørsmålene dreier seg også om jobb, og Hilde-Gunn må blant annet svare på om hun har stjålet fra jobben.

Se klippet her:
(artikkelen fortsetter nedenfor)

HTML EMBED
video_embed(12265,1);

- Det er egentlig ikke så mye å forklare, sier Hilde-Gunn da vi spør henne om hendelsen.

- Jeg drev butikken det er snakk om, så på en måte stjal jeg fra meg selv. Det ble bare mye rot med regnskap og sånt, etterpå. Jeg er ikke den mest strukturerte personen, innrømmer hun.

- Samtidig var jeg ikke spesielt flink til å huske hvor mye jeg hadde tatt, så når det manglet penger på slutten av måneden ble jeg mistenksom mot mine egne ansatte og rota dem inn i det. Jeg er en rotekopp, sukker hun.

- Fatale konsekvenser
Hilde-Gunn meldte seg på programmet etter en fuktig kveld på byen, og da TVNorge ringte seks uker senere tenkte hun at hun kunne like godt stille opp.

Klikk på bildet for å forstørre.

Ifølge viseadministrerende direktør på Proffice Stein André Haugerud, er dette noen hun kanskje kommer til å angre på.

- Slike innrømmelser er ganske fatalt for en videre karriere, mener han.

- Jeg vil egentlig ikke gå god for metodene hos TVNorge, men stemmer dette så er det veldig alvorlig, og hun kan oppleve å bli ekskludert fra gode stillinger.

- Kan endre seg
I «Sannhetens Øyeblikk» får nemlig ikke Hilde-Gunn forklare omstendighetene rundt tyveriet, og uttalelsen blir stående som et unyansert faktum.

- Hun burde nok kanskje ikke vært med på denne serien, men så skal det jo også sies at en 23-åring kan endre seg, påpeker han.

- Dette vil jo ikke stå livet ut, men nå må hun jo bevise at hun har moralen i orden.

Bekymrer seg for svigerforeldrene
Hilde-Gunn selv er ikke så bekymret for hva programmet vil ha å si for fremtidige jobber. Hun er mest urolig for hva svigerforeldrene vil synes.

- Jeg har aldri møtt dem før, og dette er jo ikke det beste første inntrykket å gi, sier hun. Hun har vært sammen med kjæresten og samboeren Habibi siden september.

Han er muslim og foreldrene er ikke kjempeglade for at han er sammen med en etnisk norsk jente, ifølge Hilde-Gunn.

- De vil jo i hvert fall vite at jeg ikke har noe mer å skjule etter dette, sier hun optimistisk.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag