RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg har vært for ujevn

Åpenhjertig Martin snakker ut om 2008-sesongen.

Se intervjuet med Martin Andresen på VIF TV.

- Sesongen ble for min egen del veldig ujevn. Prestasjonene svingte for mye og jeg ble preget av at det var et byggeår med mye nytt i og rundt laget. Jeg har brukt tid på å observere samtidig som jeg har vært spiller og det har nok gått ut over prestasjonene på banen, sier Vålerenga-manageren til VIF TV.

- Jeg har ikke klinka til nok, men det satser jeg på å gjøre noe med i sesongen som kommer. Nå kjenner jeg rollen og vet at alt rundt laget fungerer.

Etter en skuffende 10. plass i serien ble cuptriumfen mot Stabæk et solid plaster på såret på tampen av sesongen.

- Cupfinaleseieren gir en god inngang på 2009-sesongen. Den satt standaren og er en motivasjon for hele klubben. Vi skal surfe videre på den bølgen inn i en ny sesong.

Andresen tror årets problemer gjør Vålerenga sterkere inn mot 2009-sesongen.

- Jeg viste at det kom til å bli et tungt år, men hadde selvfølgelig håpet at vi skulle gjøre det bedre i serien. Det har vært et byggeår, men det har tatt lenger tid enn jeg trodde å få alt på plass.

- Jeg føler ikke at jeg har bevist noe ennå, men det var selvfølgelig godt å vinne en pokal det første året. Vi kommer til å få betalt for arbeidet som er lagt ned i år i sesongen som kommer og vi skal slå bedre fra oss i serien.

Se intervjuet med Martin Andresen i video-vinduet under eller klikk her for å se innslaget på VIF TV.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere