RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg hater kroppen min

(Scanpix)
Sist oppdatert:
Forstå det den som kan.

(SIDE2): Heroes-stjernen Hayden Panettiere har ikke spesielt gode tanker om sin egen kropp.

Siste nytt fra Side2? Sjekk forsiden nå!

- Må lære meg å elske den
- Gosh, jeg ser ikke på meg selv som sånn i det hele tatt - jeg er en helt normal jente. Jeg hater ofte kroppen min og har dårlige hårdager, sa Hayden på spørsmål om hun i virkeligheten er lik sin nye rolle i filmen «I love you, Beth Cooper». Det skriver Splash News.

Hayden Panettiere spiller den mest populære jenta på skolen, men skuespilleren er mest kjent som cheerleaderen Claire Bennett i TV-serien «Heroes».

- Jeg kunne vist deg millioner av ting jeg ikke liker og som jeg gjerne ville forandret ved meg selv. Men, jeg blir eldre, og jeg lærer at dette er den kroppen jeg har, jeg må gjøre det beste ut av det, og lære meg å elske den, forklarer hun.

- Og, hvis du elsker kroppen din, tror jeg den vil elske deg tilbake, legger Hayden til.

Glad for suksessen i Heroes
Rollen som cheerleader satt virkelig fart på Hayden Panettieres karriere - nå er hun både tenåringsidol og et moteikon. Selv er hun glad for sin rolle som cheerleader.

- Den suksessen gjør at jeg kan sitte her i dag i Berlin og presentere en film som «Fireflies». Det gjør også at jeg kan jobbe og få lov til å observere skuespillere som Ryan, Willem, Emily Watson og Julia Roberts, sa hun under filmfestivalen i Berlin i fjor.

Til tross for at Hayden nå innrømmer at hun har mange komplekser, er det ikke sjelden vi ser henne i ekstremt korte kjoler. Panettiere er likevel stilsikker, og er forsiktig med dyp kløft til en lårkort kjole.

Hayden er et stilikon med sans for delikate antrekk.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere