*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg havnet i feil gjeng

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)

Skal Vi Danse-Carsten snakker ut om den tøffe ungdomstida.

14.11.09 15:48

(SIDE2): I et portrettintervju med VG Helg avslører Skal Vi Danse-favoritten Carsten Skjelbred at det fort kunne gått galt for sportsankeret fra Kongsberg i ungdommen.

Havnet i feil gjeng
- Da jeg var 15-16 år havnet jeg i feil gjeng. Såpass feil at jeg spurte meg selv om dette var det livet jeg ønsket.

Skjelbred nekter for at han drev med småkriminelle handlinger, men røper likevel at han benyttet seg av det han kaller «kunstige stimuli».

- Ja, mer det, innrømmer Carsten, som legger til at han fant en mer stabil og givende tilværelse med egne sendinger i lokalradioen som 17-åring.

- Ikke kjekk
Etter mye oppmerksomhet utover det vanlige som deltaker i Skal Vi Danse, har Skjelbred også fått kjenne på hvordan det er å være et aldri så lite sexysmbol. Men ifølge hovedpersonen selv, finnes han ikke innbilsk av den grunn.

- Helt ærlig, når jeg får spørsmål om jeg selv synes jeg er kjekk, sier jeg: «nei, ikke i det hele tatt». Jeg har et avslappet forhold til utseendet mitt, og blir egentlig flau av slike spørsmål altså.

Ville «ta en Flo»
På spørsmål om hvorfor han valgte å bli med i årets utgave av Skal Vi Danse, gir svaret seg selv for en mann med sterkt konkurranseinnstinkt.

- Jeg hadde fått tilbudet før, men unnskyldt meg med at jeg ikke hadde tid. Denne gangen bestemte jeg meg for å hoppe i det. Dessuten, hvis Tore André Flo greide det, skulle jeg greie det også. Det har vært veldig gøy til nå - men også fryktelig slitsomt, sier Skjelbred.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.