RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg henger ikke ut kjendiser

Foto: Paul Weaver (Mediehuset Nettavisen)
Sist oppdatert:
Trine Grung er lei av at mediene vinkler om til at hun «henger ut» kjendiser.

(SIDE2): Nå er det bare noen timer til vinneren av Norges mest elskede blogg blir presentert, men det mangler en appell og det er ennå ikke for sent å stemme.

Side2 skal i samarbeid med Lypsyl kåre Norges mest elskede blogg. Fra bloggleserne fikk vi inn nærmere 250 nominerte blogger, og juryen har plukket ut 12 finalister blant disse. Nå er det igjen opp til bloggleserne hvem som fortjener tittelen og en reise til New York.

Se finalistene og stem på din favoritt her.

I finaleperioden har vi latt alle finaliste få komme til ordet på Side2. Til nå har 11 bloggere holdt sin appell, i dag er det den 12 og siste finalisten som vil fortelle hvorfor du bør stemme på akkurat henne.

Sjekk ut bloggen Trinegrung.no her.

Se Trines appell her:
Trinegrung.no er en blogg om mangt. Jeg elsker å blogge om helse, hvordan jeg ser på livet, og stort sett har jeg et positivt syn på det meste. Jeg mener en del om mediene og deres fremstilling av saker, og dette har ofte blitt vinklet som om jeg «henger» ut kjendiser. Jeg har enda tilgode å henge ut noen personer, jeg mener for det meste om saker, overskrifter og fremstilling av kjendiser. Ikke om de som privatpersoner, og det er på tide folk ser den forskjellen.

Jeg har en blogg som aller mest appellerer til et voksent publikum men jeg samarbeider med mange yngre bloggere. Sammen med de har jeg i disse dager lansert TVting som er et tv-serie samarbeid med unge bloggere. Jeg liker å tenke nytt og anderledes, og elsker å finne på sprell. En blir aldri for voksen til å sprelle, det er viktig å leke.

Jeg oppfordrer ingen til å stemme på meg fordi når norges mest leste fotballfrue befinner seg blant denne gjengen kan en ikke vinne. Derfor liker jeg egentlig ikke slike nominasjoner hvor den med flest stemmer vinner. Da er det gitt på forhånd hvem som stikker av med kaka....men jeg blogger videre uansett. Takk om du orker å trykke "STEM".

Gi Trine din stemme her.

Se flere bloggappeller her:
Passion 4 baking
Dagens Outfit
Norske Hemmeligheter
Monique Lund
Anne Elisabeth Larsen
Mammadamen
Scandinavian Chic
Motivated
Linniiie
Tegnehanne
Fotballfrue

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere