- Jeg kjøper meg inn neste år

Foto: Privat

Etter å ha vært med procycling.no til Tour de France tror Knut Lund det vil bli en skuffelse å reise til touren igjen.

02.08.10 10:53

Knut Lund var såpass fornøyd med premien i Giro d’Italia-konkurransen på procycling.no at han ikke vil la tilfeldigheten råde neste år, han sikter på å kjøpe seg inn.

- Jeg spurte om det var mulig å kjøpe seg inn neste år.

Årets vinner er villig til å strekke seg langt for et nytt Tour de France-besøk. Selv om han tror muligheten for å vinne to år på rad er liten, vil han fortsette å delta i konkurransene.

- Jeg anbefaler færrest mulig å delta på konkurransene, da øker sjansene mine, sier årets heldige vinner.

Møtte Edvald på hotellet
39-åringen sier at et av høydepunktene var å være med på Team Skys pressekonferanse dagen før prologen, da han møtte Edvald Boasson Hagen og resten av det britiske laget.

- At jeg skulle komme så nært innpå alle rytterne hadde jeg ikke trodd, det var veldig morsomt å møte Edvald på hotellet den første dagen.

Foto: Privat

Akkredtitering og bekjentskaper
Vinneren av årets Giro d'Italia-konkurranse tror ikke det ville vært det samme å reise nedover alene.

- Om man hadde reist nedover på egen hånd ville man nok opplevd mye. Men når man er der med en som Gino (van Oudenhove, journ. anm), som kjenner veldig mange, tror jeg det blir noe helt annet. Det at vi også hadde akkreditering gav mulighet til en nærhet med rytterne som kanskje var det beste med hele turen. Man hadde tilgang til alt og alle, sier en fornøyd vinner.

Foto: Knut Lund

Vil fortsette å delta
- Min mulighet for å vinne noen ting som helst i framtiden er vel nå minimal, men det kommer ikke til å hindre meg i å delta på slike konkurranser framover. Det er bare å lese seg opp, eller støtte seg på Google, slik at man har muligheten en annen gang også.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag