RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg kribler etter å være med

Foto: Lars Brock Nilsen
Sist oppdatert:
Carl I. Hagen synes det er vanskelig å sitte på sidelinjen når Frp skal inn i regjeringsforhandlinger.

Etter å ha ledet Frp i 28 år, er det vanskelig for Carl I. Hagen å sitte og se på når partiet mandag starter forhandlinger med Høyre, KrF og Venstre.

– Det er det tøffeste, rent følelsesmessig. Nå skal Frp inn i regjeringsforhandlinger, og så har det liksom ikke noe med meg å gjøre i det hele tatt, sier han.

Til Dagbladet sier lørdagens Skal vi danse-debutant at det å ha blitt en tilskuer til det som skjer i samfunnet, er det verste med å bli gammel. Tapet av sin politiske posisjon er spesielt smertefull etter årets valg.

– Jeg kribler etter å være med, men fornuften griper tak i meg: Carl, nå har du blandet deg nok. Nå må du ligge unna, sier han.

Like før valget skapte han leven da han la fram en liste over hva Frp bør kreve i regjeringsforhandlinger, og det stormet også rundt Hagen da han anklaget Arbeiderpartiet for å ha drapet på Anja Weløy Aarseth i Ålesund på samvittigheten.

Hagen sier han jobber med å finne balansen i hva han bør mene noe om, men helt borte fra offentligheten blir han ikke med det første.

– Jeg skal fortsatt spre mine synspunkter på Facebook, men jeg skal tenke meg bedre om før jeg trykker på «send». Det har jeg lært «the hard way», sier han. (©NTB)

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere