RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg la ham i jern

Sist oppdatert:
- Jeg ville vite hvor han var, sier Boy George om norske Audun Carlsen.

(SIDE2:) George O'Dowd eller Boy George har innrømmet i britisk rett at han satte håndjern på Audun Carlsen og lenket ham fast i veggen i hjemmet sitt.

- Truet aldri på livet
- Men jeg truet ham aldri på livet, sier han ifølge Reuters.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Rettssaken mot Boy George går mot slutten i London. Artisten er tiltalt for frihetsberøvelse av den norske mannlige modellen Audun Carlsen. Carlsen hevder at artisten satte håndjern på ham og lenket ham til en vegg mot hans vilje.

Det kom imidlertid frem i retten at de to gjorde fotooppdrag av lettkledd kvalitet en gang tidligere før hendelsen fant sted.

Til tross for at det oppsto en debatt dem imellom i ettertid om bildene, så bestemte de seg for å møtes igjen for å ta nye bilder. Boy George betalte Carlsen for den første jobben.

Ifølge Boy George skal krangelen dem imellom skyldes at han mente at Carlsen tok seg inn i datamaskinen hans for å hente ut bildene.

Dette sa Carlsen til oss etter at han hadde anmeldt Boy George:

- Gjorde livet mitt til et helvete

- Ville sjekke PCen
- Jeg låste ham fast for at han ikke rømte da jeg sjekket datamaskinen min, forklarte Boy George i retten. Carlsen har benektet at han har forsøkt å komme til datamaskinen til artisten for å sikre seg bildene.

- Jeg hadde overhode ingen hensikt å drepe ham. Det ville neppe gjort min karriere godt, ville det vel? sa Boy George i retten.

Carlsen klarte å rive løs skruen i veggen og komme seg ut på gaten. Der ble han tatt vare på av en butikkinnehaver som i retten har vitnet om at Carlsen var synlig opprørt. Boy George innrømmet i retten tirsdag at Carlsen hadde bedt om å få slippe løs.

- Jeg sa jeg ville sjekke noe, jeg fortalte ham ikke grunnen for at jeg oppførte meg slik jeg gjorde, sier han.

Solgte historien
Boy Georges advokat har kjørt Carlsen hardt på at han solgte sin historie til Se og Hør etter anmeldelsen.

Advokaten mener at Carlsen gjorde historien mer sexy enn den er.

Carlsen har innrømmet at han solgte sin versjon av historien. Og at han har en avtale med den britiske tabloiden The Sun. Han sier imidlertid at påkjenningen ved å trekke Boy George for retten er større enn verdien av pengene han har fått.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere