*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg ler av Idol

- Alle de andre Idol-deltakerne er moteofre. De kan ikke kle seg som stjerner, sier Idol-Mali. Se private bilder.

25.01.06 16:39

(SIDE2): - Når tv-seerne har glemt navnet på vinneren av årets Idol, så vil de fortsatt huske meg. Fordi jeg er unik, og fordi jeg skiller meg ut, sier Mali Sørvåg til side2.

  • Torsdag stiller Mali til nettmøte på side2. Send inn spørsmål nederst i artikkelen.

Hun ble viet flere minutter på skjermen allerede i første Idol-program. I kveld dukker Mali opp igjen i audition-programmet fra Trondheim - og tv-seerne får se mer krangel mellom dommerne og trønderjenta.

Slakter deltakerne
- Du er fullstendig ubrukelig, sier Tor Milde til Mali.

- Jeg fikk ikke tak i en eneste tone. Jeg skjønte ærlig talt ingenting, sier jurykollega Hans Olav Grøttheim.

Nå slår isprinsessen fra Trondheim tilbake:

- Idol er bare drit kjedelig. Dommerne sender bare videre folk som får seerne til å gjespe av kjedsomhet. Ikke bare synger de kjedelig, de er moteofre også. Alle synger prikk likt og de kler seg på samme måte. Det er ikke noen stjernetalenter der, sier den frittalende trønderjenta til side2.

- Dommerne velger feil
- De som juryen sender videre, har ingenting i Idol å gjøre. Det burde dommerne forstå, legger hun til.

I onsdagens program får du se Mali som insisterer på å synge mer for dommerpanelet etter at hun er blitt utskjelt. Til slutt tar hun bare grep - og begynner å synge. Uten at det ser ut til å imponere Milde & co. nevneverdig.

Hun stilte på audition med Idols friskeste frisyre - og en kjole laget av hennes egen designer og «personal manager», Silver.

- Jeg ville skille meg ut, og det gjorde jeg. Fordi jeg er unik. Jeg forstår hva fansen vil ha - de vil ha glitter, glamour og Hollywood, mener Mali.

- Det var pop-ironi
Hun beskriver seg selv som en «isprinsesse og pop-diva».

- Hele målet mitt med å stille til audition, var å vise dommerne pop-ironi. Jeg ønsket å provosere og sjokkere, sier Mali.

Men trass i Idol-slakt kommer hun ikke til å gi seg. Snarere tvert i mot. Sammen med manager og stylist Silver, planlegger hun nå å utgi en singel. De har dannet gruppa «Passions».

- Det skal bli en club hit-singel. Jeg både håper og tror at vi kan slå gjennom i Tyskland. David Hasselhoff klarte det jo. Og liker de ham, så liker de meg, mener Mali.

- Ari Behn en inspirasjon
Til side2 forteller Mali at hun henter inspirasjon fra kjendiser og stjerner som går litt utenom stien.

- Jeg ser mye av meg selv i Mariah Carey, hun er en ekte diva! Dessuten får jeg masse inspirasjon fra Anna Nicole Smith, jeg elsker den sære personligheten hennes. Og Ari Behn... Han har en fantastisk personlighet, og han skiller seg ut. Han er definitivt den beste kjendisen vi har i Norge.

- Og du satser på å bli kjendis selv?

- Helt klart! Når hele Idol er over, er det meg folk vil huske! Jeg er kjendis allerede, mener Mali.

Idol sendes på TV 2 onsdag kl. 20.00.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag