RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg liker eldre kvinner

Foto: Jaap Buitendijk (©2008 Warner Bros. Entertainment Inc.)
«Harry Potter»-sjarmøren er ikke interessert i yngre og oppmerksomhetsyke jenter.

(BIIPMAG): Daniel Radcliffe forteller at han liker eldre kvinner best.

- Ikke aktuelt
Den populære skuespilleren (20) hevder at han ikke er interessert i jenter som er yngre enn ham fordi de trenger mer oppmerksomhet:

- Jenter på min egen alder er ikke aktuelt. Generelt trenger de å bli underholdt mer enn eldre jenter gjør. Så derfor er de fleste jenter som jeg har hatt seriøse ting med i 20-årene.

Snart 21
Radcliffe, som fyller 21 år neste måned, sier at han føler seg som en gammel mann og at kroppen allerede viser tegn til aldring:

- Jeg har lagt merke til at jeg lager lyder når jeg skal reise meg eller sette meg ned nå. Knærne mine er råtne dårlige - Jeg nektet å bruke knebeskyttere for mange ganger da jeg gjorde stunts, og jeg skadet meg. Jeg er en gammel mann i en ung manns kropp, sier han.

Verdt 50 millioner
20-åringen har høstet stor suksess med sin skuespillerkarriere og er god for rundt 50 millioner dollar. Likevel insisterer den britiske stjernen på at den beste tingen med velferden er frihet i forhold til karrieren:

- Jeg synes det er utrolig. Jeg har vært veldig, veldig heldig. Men jeg skal ikke bruke det på prangende biler eller spesielt råflotte ting.

- Som George Clooney
Radcliffe liker å sammenligne seg med George Clooney som kan gjøre en storbudsjettfilm som "Ocean's Eleven", tjene masse penger og deretter ta oppdrag som ikke betaler så mye:

- Det betyr at jeg kan slappe av, og jeg tror det er det beste jeg kan gjøre. Penger vil aldri stå i fokus for meg, forteller han til Parade magazine.

«Harry Potter og Halvblodsprinsen» har norsk kinopremiere 17.juli. Kommer du til å se filmen?

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere