*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg liker eldre kvinner

Foto: Jaap Buitendijk (©2008 Warner Bros. Entertainment Inc.)

«Harry Potter»-sjarmøren er ikke interessert i yngre og oppmerksomhetsyke jenter.

(BIIPMAG): Daniel Radcliffe forteller at han liker eldre kvinner best.

- Ikke aktuelt
Den populære skuespilleren (20) hevder at han ikke er interessert i jenter som er yngre enn ham fordi de trenger mer oppmerksomhet:

- Jenter på min egen alder er ikke aktuelt. Generelt trenger de å bli underholdt mer enn eldre jenter gjør. Så derfor er de fleste jenter som jeg har hatt seriøse ting med i 20-årene.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Jeffrey Mayer

Snart 21
Radcliffe, som fyller 21 år neste måned, sier at han føler seg som en gammel mann og at kroppen allerede viser tegn til aldring:

- Jeg har lagt merke til at jeg lager lyder når jeg skal reise meg eller sette meg ned nå. Knærne mine er råtne dårlige - Jeg nektet å bruke knebeskyttere for mange ganger da jeg gjorde stunts, og jeg skadet meg. Jeg er en gammel mann i en ung manns kropp, sier han.

Verdt 50 millioner
20-åringen har høstet stor suksess med sin skuespillerkarriere og er god for rundt 50 millioner dollar. Likevel insisterer den britiske stjernen på at den beste tingen med velferden er frihet i forhold til karrieren:

- Jeg synes det er utrolig. Jeg har vært veldig, veldig heldig. Men jeg skal ikke bruke det på prangende biler eller spesielt råflotte ting.

- Som George Clooney
Radcliffe liker å sammenligne seg med George Clooney som kan gjøre en storbudsjettfilm som "Ocean's Eleven", tjene masse penger og deretter ta oppdrag som ikke betaler så mye:

- Det betyr at jeg kan slappe av, og jeg tror det er det beste jeg kan gjøre. Penger vil aldri stå i fokus for meg, forteller han til Parade magazine.

«Harry Potter og Halvblodsprinsen» har norsk kinopremiere 17.juli. Kommer du til å se filmen?

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag