RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg løy for å få kausjon

LØY I RETTEN: Charlotte Lindström løy flere ganger i avhør for å få kausjon.
LØY I RETTEN: Charlotte Lindström løy flere ganger i avhør for å få kausjon. (Stella)
Sist oppdatert:
Svenske Charlotte Lindström er dømt for leiemordforsøk og skal ha løyet under avhør for å få kausjon.

(SIDE2): Den svenske modellen Charlotte Lindström (24) ble tidligere i år dømt for å ha planlagt drap mot to australske menn som skulle vitne i det som er en av de største narkotikasakene i landet noen gang. Lindströms 44 år gamle forlovede var innblandet i saken.

Hun ble dømt til tre år i fengsel og ti måneder av en domstol i Sydney, en svært kort dom etter at hun både tilsto og samarbeidet med de føderale myndighetene i Australia etter at hun ble arrestert i juli i fjor.

Innrømte løgn
Nå skal hun har innrømmet at hun løy flere ganger under avhør for å få kausjon, skriver australske news.com.

Det var etter at 24-åringen fikk besøk av sine foreldre i fengselet at hun bestemte seg for å snakke sant og rett fra hjertet. Den tidligere jetsetkvinnen vitnet mandag mot to menn hun angivelig skal ha forsøkt å hyre som leiemordere for å drepe to vitner. De to angivelige torpedoene satt også i rettssalen.

Syk
Lindström skal ha fått hard medfart i fengselet, og lider av kraftige spiseforstyrrelser. Ifølge nettstedet skal veier den tidligere modellen nå kun 36 kilo. Stresset rundt rettssaken skal også ha gjort henne svak og syk.

Hun sitter fengslet i høysikkerhetsanstalt i et fengsel for menn og forholdene beskrives som om hun skulle sittet i en isolasjon.

Dyr livsstil
Lindström skal ha fortalt retten at hun og den tidligere forloveden skal ha levd et liv i sus og dus - de kjørte luksusbiler, besøkte eksklusive nattklubber der de drakk dyr fransk champagne og kjøpte designerklær.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere