RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Elisabeth Gulaker (Stjørdalens Blad)

- Jeg må ha hatt englevakt

Sist oppdatert:
Bilen ble totalskadd, men Åshild Forbord har ikke en skramme etter en kraftig kollisjon på Storlien .

Det var søndag formiddag og Åshild Forbord hadde lagd venninnefrokost i hytta på Storlien de var på helgetur i.

- Jeg skulle kjøre og hente noen venninner som var på Storvallen. Jeg venta lenge med å kjøre ut på veien. Det var høye snøkanter, og hytteveien kommer ut på E14 rett etter en sving. I det jeg svingte ut på veien, så jeg den hvite bilen komme rett i mot meg før det smalt, forklarer sier Åshild Forbord (19) til Stjørdalens Blad.

Et under
Som et under slapp hun fra den kraftige møteulykken uten store skader. Hun mener at hun var bevisst hele tiden etter ulykken.

- Jeg husker ikke at jeg så skadene på bilene, men mine venner sier begge bilene ble totalskadd i ulykken. Jeg måtte hatt englevakt, sier hun ettertenksomt fra sykesengen ved Sykehuset Levanger.

LES OGSÅ: 19-årig jente alvorlig skadet

Hun ble fraktet dit i helikopter. Bilen hun kjørte, venninnens eldre Toyota Corolla, hadde ikke installert airbag. Hun forklarer at den møtende bilen traff Toyota´en rett foran førerdøren.

- Hadde han truffet ved bildøra vet jeg ikke hvordan det hadde gått, sier hun til Stjørdalens Blad.

Kjente Mia
19-åringen forteller at hun kom som andre bil til ulykkestedet da Mia Martine Korsveien Steig og Andrea Kleven Maalø forulykket ved Storvallen i fjor påske.

Hun sier hun blir betenkt på å kjøre bil i Storlien-området etter ulykken.

- Etter dette kommer jeg ikke til å kjøre bil ved det hytteområdet igjen. Det er ekkelt og jeg vet at de som har hytte der flere ganger har klagd på innkjørselen til E14. Jeg kjenner Andrea godt. Jeg kjente også Mia, forteller Forbord.

Stiv i nakken
Hun fikk konstatert en liten hjerneblødning etter ulykken søndag.

LES OGSÅ: Skatvalskvinne på bedringens vei

- Jeg hadde vondt i hodet søndag kveld. Nå dagen etter kjennes det litt stivt i nakkemusklene. Ellers er det litt vondt i ett kne. Jeg føler meg frisk og forventer å få komme heim til kjæresten min i dag, sa hun lettet fra sykesengen mandag formiddag.

LES FLERE SAKER PÅ STJØRDALENS BLAD.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere