*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg må ha kontroll

Hun kan nippe ett glass med GT en hel kveld, og ber frierne sende blomster – Pia Haraldsen beskriver seg selv som en helt vanlig, men tøff 24-åring.

23.10.05 20:24

(SIDE2): - Vennene mine mobber meg hele tiden fordi jeg kan ha ett glass med gin & tonic en hel kveld. Jeg nipper jo bare, sier den nye programlederen i «Kjendisjakten».

Vi er på en kafé i det nye Steen og Strøm senteret midt i Oslo. Pia holder opp ett glass med kaffe latte, tar tungen til sugerøret og viser hvordan hun kan ha en drink en hel kveld.

- Jeg tar bare en liten slurk innimellom, så varer drinken lenge. Noen drikker en hel flaske vin på vorspiel, mens jeg nøyer meg med å drikke to glass. Jeg liker å ha kontroll, forklarer Pia.

Frøken Haraldsen trives godt blant designerbutikker og parfymerier. Men hun drar helst på markeder i Spania eller i London. På premierer dukker hun alltid opp i fine kjoler og tilbehør.

«Jeg synes det er fint at unge ser at jeg ikke bare går i dyre klær»

Går du bare i klær fra Gucci og Dolce & Gabbana?

- Nei, jeg synes det er fint at unge ser at jeg ikke bare går i dyre klær. I dag har jeg for eksempel på meg jakke fra Zara og bukse fra Miss Sixty. Til daglig går jeg ofte i klær fra kjedebutikker som Hennes og Maurits, Zara og Vero Moda. Men jeg må innrømme at jeg har veskefetisj, og pynter opp antrekkene med dyre designervesker. Vesker er tidløse og en god investering. Når jeg forhåpentligvis en dag får en liten datter, så kan jo hun arve mine vesker, smiler Pia.

Hvor får du moteinspirasjon fra?

- Grace Kelly var mitt største stil-ikon. Nå synes jeg at Kate Moss er best på å blande brukt, dyrt og billig. Hun ser alltid bra ut. Mange synes Sienna Miller er den største trendsetteren, men hun er jo bare en kopi av Kate Moss, mener Pia.

Finnes det noen norske trendsettere?

- Jan Thomas Østervold er absolutt den mannen som er best til å kle seg i Norge. Han er alltid stilig, sier Pia.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Paul Weaver (TV 2 Nettavisen)

Hvilke menn faller du for?

- Jeg liker menn som har humor. Han må få meg til å le. Det er også viktig at han er litt aktiv, og at det skjer ting. Jeg elsker å reise og treffe nye mennesker, så det er fint om han liker det samme. Også er jeg veldig glad i å få blomster.

- Hvor viktig er utseende?

- Jeg tenker ikke så mye på at han må se perfekt ut, men det er selvfølgelig viktig at jeg er fysisk tiltrukket av han. En mann med mye sjarm blir ofte kjekkere når du blir kjent med han. En modellpen gutt uten sjarm, tiltrekker meg ikke.

Pia vet også godt hva hun ikke vil ha.

«Menn med for stort ego er turn-off»

- Menn med for stort ego er turn-off. Han må like å være i rampelyset, uten å være for selvopptatt. Det spiller ingen rolle om han er kjendis eller ikke, men han må forstå min jobb.

Du har byttet mellom fire jobber på under ett år. Hva er egentlig målet ditt?

- Folk ville aldri ansatt meg om det ikke var for at jeg gjør en god jobb. Jeg har vært heldig som har fått prøve meg i Shopaholic, Cosmopolitan, VG og nå på «Kjendisjakten». Jeg er også veldig glad i å skrive, men nå er det tv-journalistikk som frister mest. Det er kun jobben i «Kjendisjakten» jeg nå vil konsentrere meg om.

Pia blir stille en liten stund, før hun fortsetter.

- Jeg har fått flere henvendelser fra ulike forlag om jeg kunne tenke meg å skrive en selvbiografi, men det er jeg for ung til. Jeg synes det er viktig å ha opplevd litt mer først. Skulle jeg skrevet en bok nå, måtte det blitt om det jeg interesserer meg mest for. Kanskje en bok om kjendiseri, moter eller klær.

Hva er den rareste forespørselen du har fått noen gang?

Pia klarer ikke å holde latteren tilbake.

- Vet du hva? spør hun.

- Jeg fikk en gang en forspørsmål om jeg kunne tenke meg å lese fast fra Paris Hiltons dagbok en gang i uken. Det skulle være en del av et underholdningsprogram på TV. Hvordan er det mulig, undrer unge Haraldsen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag