RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg mangler litt på formen

Foto: Fabrice Lambert (Sportbreizh.com)
Sist oppdatert:
Men Stake Laengen fikk sårt tiltrengt gjennomkjøring i Sør-Frankrike.

Etter at lørdagens La Drôme Classic ble avlyst på grunn av dårlig vær, var Vegard Stake Laengen «strålende fornøyd» med å være tilbake på sykkelsetet i GP Sud Ardèche søndag.

Med overgangen til det franke prokontinentallaget Bretagne - Séché Environnement har nordmannen slitt med et trøblete kne i oppkjøringen til årets sesong. Gjennomkjøringen i Sør-Frankrike var derfor sårt etterlengtet for 24-åringen, som er sulten på løpskilometer etter skadeavbrekket.

Les også: Stake Laengen mister brosteinsåpningen

- Jeg merket godt at jeg manglet litt på formen i dag, men med litt kvalitetstrening kommer det til å gå i orden. Det viktigste nå er at jeg tar dette som en gjennomkjøring og tar det steg og steg videre, sier Stake Laengen til procycling.no

Etter 198 kalde og kuperte kilometer fra Bourg Saint-Andéol til Ruoms i Rhône-Alpes-distriktet , kom den høyreiste Asker-gutten inn med grupettoen, drøye ti minutter bak vinneren, Mathieu Drujon fra Big Mat – Auber 93.

Les også: - De vil at jeg skal kjøre Paris-Roubaix

- Konkurransefarten sitter ikke helt enda, men jeg var forberedt på at det skulle være tilfelle. Det var skikkelig kaldt i dag og jeg er egentlig fornøyd med å fullføre. Jeg har hatt god dialog med laget om hvilke ritt jeg bør kjøre fremover. Jeg er fornøyd med å kunne velge de som passer meg best, avslutter den tidligere Joker-rytteren.

Neste post på programmet blir West-Vlaanderen i begynnelsen av mars. Deretter venter Paris-Troyes (10. mars) og Tour Normandie (18-24. mars).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere