RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg røyk på en smell!

Foto: TV 2
Sist oppdatert:
Hugo knuste Ruben i lørdagens slegge-tvekamp i Farmen.

(SIDE2): - Jeg røyk ganske enkelt på en smell og ble litt for tøff i trynet, ler Ruben Karlsen (26) til Side2 om at han måtte gi tapt for Hugo i kveldens tvekamp.

Se video fra tvekampen nederst i artikkelen!

Hugo Fiksdal ble valgt til førstekjempe av storbonden Ingunn Mjelde tidligere denne uka, og Ruben bestemte seg for å utfordre Hugo til å velge han til annenkjempe.

Tøff i trynet
I lørdagens episode kjempet om de to i slegge, noe Ruben visste Hugo var god i. Fem nagler skulle slås ned i en stokk, og der var Hugo overlegen.

- Hugo snakket om hvor god han var til å slå med slegge, og det måtte jeg selvsagt sjekke ut. Og da møtte jeg min overmann, sier Ruben og legger til at han ble tøff i trynet fordi Hugo var tøff i trynet.

Savnet kjæresten
Ruben hadde ikke hatt noen kontakt med kjæresten sin på tre uker da tvekampen sto for tur. Det var tøft, innrømmer han til Side2.

- Jeg hadde hjemlengsel og savnet samboeren min veldig. Så derfor utfordret jeg Hugo, vant jeg så ville jeg kjempet helt til slutt, men måtte jeg hjem så var det helt greit også, sier Ruben.

Respekt
Ruben meldte seg på realityprogrammet for å lære om hvordan folk levde for hundre år siden. Det føler han at han fikk et godt innblikk i.

- Det var helt fantastisk å få bli med. Det største jeg har opplevd, det å få vite hvordan de levde for hundre år siden. Min respekt for den eldre generasjon har økt. Jeg har vokst opp på et fiskevær på Røst og har jo hørt mange historier fra gamle dager, men det var virkelig stort å få oppleve det, sier han som er på lofotfiske når Side2 snakker med han.

Ruben synes det aller beste med «Farmen» var at han fikk oppleve hvordan det var å være med så mange ulike mennesker.

- En lærer noe om seg selv, hvordan er takler å bli satt i en gruppe med så mange mennesker. Det var lærerikt, sier han.

Men Ruben måtte altså gi tapt for Hugo i kampen og er dermed den andre deltakeren til å forlate Farmen.

215242

Se eksklusive Farmen-klipp og les alt om programmet her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere