RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
INGEN SPØK: Selv ikke døden hindrer gutta bak South Park i å harselere med kjendiser. Den avdøde TV-Shop kongen Billy Mays er intet unntak i så måte...
INGEN SPØK: Selv ikke døden hindrer gutta bak South Park i å harselere med kjendiser. Den avdøde TV-Shop kongen Billy Mays er intet unntak i så måte... (Comedy Central)

- Jeg ser døde kjendiser

South Park provoserer med «Sixth Sense»-parodi.

(SIDE2): Billy Mays, David Carradine, Farrah Fawcett, Ed McMahon, Walter Cronkite, DJ AM, og Michael Jackson har alle en tragisk ting til felles - de døde i sommer.

Og gutta bak South Park er ikke sene med å bruke disse kjendisdødsfallene for det de er verdt i sin nyeste episode av kultserien.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Popkulturelt sammensurium
I episoden, som heter «I see Dead Celebrities», er det Kyles canadiske adoptivbror Ike som har en Haley Joel Osment-lignende evne til å se døde mennesker. Spesielt Michael Jackson og TV-shop kongen Billy Mays ser ut til å prege den stakkars gutten med sitt nærvær.

Mays, som døde av hjerteproblemer i august, er kanskje ikke så godt kjent her i Norge. Men i dette klippet kan man se hvorfor Eric Cartman og vennene hans reagerer såpass sterkt på at vesle Ike hjemsøkes av salgsfantomet.

MJ slipper ikke unna
Også popkongen Michael Jackson, som tidligere har blitt parodiert til det ekstreme i serien, er med i episoden. Mens Ike Broflovski er i koma, inntar Jackos ånd kroppen hans. Ifølge Entertainment Weeklys Ken Tucker, er resultatet hysterisk morsomt.

«Jackson-etterligningen er førsteklasses. Nok en gang greier South Park å fyre av masser av dødelig presise hagleskudd mot popkulturelle mål», skriver han.

Tidligere har Trey Parker og Matt Stone også harselert med Barack Obamas bestemor og «The Crocodile Hunter» Steve Irwin like etter deres respektive dødsfall.

Noe sier oss likevel at reaksjonene ikke lar vente på seg denne gangen heller...

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere