*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg ser mine begrensninger

Foto: TVNorge (TVNorge)

Fjorårets TVNorge ungkar Stig Kjos er aktuell i ny tv-serie.

22.01.09 14:28

(SIDE2): Fjorårets TVNorge-ungkar Stig Kjos kommer tilbake på tv-skjermen til vinteren. Denne gangen for å delta på TVNorges nye storproduksjon «Wipeout».

Kjendislag
TVNorge bekrefter overfor Side2 at Stig Kjos og Christoffer Dons har vært en uke i Buenos Aires, Argentina for å delta i programmet.

- Vi hadde et eget TVNorge-lag som i tillegg til Stig og Christoffer besto av programlederne Henriette Bruusgaard, Liza Stokke, Kjersti Idem og Glenn Olstad, forteller informasjonssjef i TvNorge Ingerid Medhus til Side2.

Tøff konkurranse
«Wipeout» produseres i samarbeid med Kanal 5 i Sverige og Kanal 5 i Danmark. I hvert program skal 24 deltakere - åtte fra hvert land - kaste seg ut i en hysterisk hinderløype og prøve å nå finalen i den enorme «The Wipeout Zone».

Veien dit er ikke lett. Først skal de gjennom en rekke spektakulære - og til tider våte - hindringer. Den beste deltakeren fra hvert land går direkte til The Wipeout Zone hvor de kjemper om 50.000 kroner.

-Det var supermorsomt og veldig utfordrende. Det var en blanding av en militær- og supermariobane som var umulig og mestre og ekstremt slitsom, fortelller Stig til Side2.

Se en smakebit fra den amerikanske utgaven av «Wipeout»:

HTML EMBED

Dårlig form
Stig mener at han ikke er et konkurransemenneske men at han blir giret når det står på.

-Jeg er jo ikke i min livs form så jeg ser mine begrensninger, innrømmer han.

Flere av lagkameratene imponerte Kjos men en overgikk alle.

-Christoffer er jo en rå konkurrent. Han har jo ikke gjort annet enn å ligge i hardtrening før vi kom ned, ler Kjos og mener jentene klarte seg imponerende bra.

Ny erfaring
Kjos hadde aldri vært i Sør Amerika før og ble imponert over Argentina.

-Det var en veldig travel produksjon så vi fikk ikke sett så mye men jeg fikk et veldig positivt inntrykk. Reisingen var jo også noe av grunnen til at jeg sa ja.

Fjorårets ungkar synes det er gøy å være tilbake på tvskjermen.

-Dette programmet handler ikke om å spille et spill så da kunne jeg være mer meg selv. Det var veldig god stemning men deltakeren fra Sverige og Danmark var helt klart mye gærnere enn oss, røper han.

I utgangspunktet var det kun vanlige skandinavere som skulle være med på gameshowet, men det ble tidlig kjent at «FEM»-programlederen Mina Hadjian og «Hotel Cæsar»-stjernen Kim-Daniel Sannes haddde vært i Argentina på innspilling av programmet siden glamourmodell Linni Meister røpet på bloggen sin hvem andre kjendiser enn henne selv som deltok.

«Wipeout» er et japansk tv-konsept, og den norske versjonen på ti episoder ledes av Synnøve Skarbø.

Programmet har premierer på TvNorge i mars.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.