- Jeg skal gifte meg med deg

Foto: (TV3)

Mats hadde planene klare på «Paradise Hotel». Nå har pipen fått en annen lyd.

(SIDE2:) Etter mye krangling den siste uken på «Paradise Hotel», har Mats og Lene nok en gang funnet tilbake til hverandre.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

- Jeg skal gifte meg med deg, hvisker Mats til Lene i torsdagens episode. De to ligger tett omslynget i sengen en tidlig morgen og koser seg.

- Jeg skal stå i et kapell i Vegas med en dame jeg har kjent i tre uker, og gifte meg, forteller han og Lene svarer sporenstreks ja på «frieriet».

Planene klare
Til og med finansieringen av bryllupet har Mats tenkt på. Ved frokostboret senere på dagen forteller han de andre guttene om planen.

- Jeg eller Lene må vinne «Paradise Hotel». Vi skal dra til Vegas og gifte oss, utbasunerer han.

Les mer: - En lærepenge for livet

Petter er en av de som stiller seg tvilende til om Lene er like mye med på ideen.

- Jo hun er dritkeen, påstår Mats som estimerer at ekteskapet kommer til å vare i 17 dager.

- Og blir vi lei, så må det bli noe swingers-greier.

«Real love»
Mats og Lene er de to som hittil nok har opptrått som det mest sammensveisede paret. Det ble knute på tråden i forrige uke da guttene fikk i oppdrag å førføre den nye deltakeren Benedikte. Den som fikk Benedikte til å velge seg, ville automatisk frede sin nåværende partner.

Mats gikk inn for flørtinga med lov og lyst, men fordi han ikke kunne fortelle Lene om oppdraget førte det til noen voldsomme sjalusi-krangler mellom de to. Nå er derimot alt bare fryd og gammen igjen.

- Jeg vet ikke hva du skal men jeg skal hvertfall tatovere ryggen min. Da vet man at det er «real love», forklarer Mats til sin utkårede.

- Jeg regner med at det er en god del gjester her på hotellet som lurer på om det har skjedd eller kommer til å skje noe mellom meg og Mats, men jeg har det egentlig veldig fint for øyeblikket. Jeg føler at det er greiere å ha litt mer spenning enn å gi fra seg alt med en gang, sier Lene lurt i kveldens program.

Flyttet til Oslo
Etter innspillingen var ferdig ser det derimot ut til at ting ikke har gått helt etter planen. Både Lene og Mats har bekreftet at de ikke ser spesielt mye til hverandre her ute i virkelighetens verden.

Les mer:- Vi har følelser for hverandre

Da vi først snakket med Lene i begynnelsen av mars, fortalte hun at de to hadde hatt god kontakt etter at innspillingen var ferdig. Dette til tross for at hun fortsatt bodde i Tromsø, mens Mats holdt til i Oslo.

- Men om en uke flytter jeg til Oslo for å bo med Nanna og Iris, det blir utrolig gøy! Da får jo Mats og jeg og de andre anledning til å se mer til hverandre også, sa hun den gangen.

Ble sjokkert
Men etter den mye omtalte mobbeepisoden på «Paradise Hotel» for noen uker siden, der Lene stod i spissen for utfrysingen av Margrethe, fikk pipen en annen lyd hos Mats.

- Vi er ikke uvenner eller noe slikt, men vi henger ikke sammen for å si det sånn, sa han til Side2.

Les mer: - Sjokkert over Lene

- Men jeg er sjokkert over oppførselen hennes som er vist på TV i det siste, jeg skjønner ikke hvordan det er mulig å oppføre seg sånn.

Forholdet kjølnet
Også Lene har bekreftet at forholdet har kjølnet betydelig den siste tiden.

- Vi treffes ikke så mye nå nei, fortalte hun forrige gang vi snakket med henne.

Se «Paradise Hotel» på TV3, mandager til torsdager klokken 21.30

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.