- Jeg skal knuse hodet ditt

Mann ranet etter trusler med stein. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Her ser du utdrag fra politiloggen. Loggen er skrevet av ansatte i Oslo politidistrikt.

Innbrudd hos 88-åring
KALBAKKEN: Fra en adresse på Kalbakken kom det kl. 22.44 en innbruddsalarm. Det var bekreftet innbrudd hos en 88 år gamle kvinne. Tyvene hadde på en eller annen måte tatt seg inn bakveien til huset hvor hun bor. Politiet oppretter sak og kvinnen ble tatt vare på av naboer.

Mann ranet ved Domkirken
STORTORVET: En mann ble kl. 00.03 i natt ranet utenfor Domkirken på en benk ved Stortorvet for sin mobiltelefon. Han ble også truet med en stein - og gjerningsmannen ga uttrykk for at han ville knuse hodet til fornærmede. Den ranede reiste til Sentrum politistasjon for å inngi en anmeldelse på forholdet.

Innbrudd på Drammensveien
FROGNER: Kl. 01.29 kom det inn melding om et bekreftet innbrudd fra en butikk på Drammensveien. En bil var sett kjørende fra stedet, og etter at stedet ble undersøkt, viste det seg at det var stjålet tobakk. Gjerningsmennene har brutt seg inn hoveddøren. Politiet har bilnummeret på bilen som forsvant opp Niels Juels gate.

Ran i Torggata
SENTRUM: En mann kom blødende inn fra hånden på et serveringssted i Torggata i natt kl. 03.29. Han fortalte at han var blitt ranet i nærområdet. Ranet finnes trolig på en video som vil bli gjennomgått av politiet. Den 37 år gamle fornærmede var ikke så skadet at han trengte legetilsyn. Politiet oppretter sak på forholdet.

Rådyr påkjørt
MORTENSRUD: Kl. 06.20 fikk politiet melding fra en person som så en bil kjøre på et rådyr ca. 100 meter fra avkjøringen til Shell på Mortensrud. Råddyret som ble skadet i bakparten løp videre. Viltnemnda ble varslet og vil ta seg av saken.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.