Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg slo ikke

Chris Brown sier seg ikke skyldig i overfall.

(SIDE2): R&B-artisten møtte i retten mandag, anklaget for å ha banket opp og truet ekskjæresten Rihanna i februar. Chris Brown skal ha snakket med lav stemme og stått ved siden av sin advokat Mark Geragos i rettssalen i går, mandag. Browns mor var til stede under høringen, skriver AP.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Hoven i ansiktet
TMZ publiserte bilder av Rihanna med blåmerker og hovent øye. Nettstedet hevder fotografiet ble tatt kort tid etter krangelen dem Imellom.

Rihannas advokat, attorney Donald Etra, uttalte i går at artisten håper at partene kan bli enige om saken før det hele havner I retten.

- Hun vil bli lettet om dette kan løses så fort som mulig, sa advokaten og la til at Rihanna vitner om det blir et krav.

Etra mener at Browns erklæring om at han ikke er skyldig ikke kom overraskende.

Risikerer fengsel
Brown ble siktet av påtalemyndigheten i mars, og er anklaget for å ha slått Rihanna, noe som har ført til skader på kroppen og ansiktet, i tillegg skal han ha truet henne.

Browns advokat ønsket ikke å kommentere saken. R&B-artisten forlot rettsbygningen sammen med moren og to livvakter. Brown risikerer opptil fem års fengsel hvis han finnes skyldig.

Rihanna er på Barbados sammen med familien, og hennes advokat sier at hun har det fint.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene