- Jeg stjal en fyr fra venninnen

Laila Ludvigsen innrømmer at hun var en dårlig venninne da hun stjal en fyr fra venninnen. Les mer om dårlige venninner og falske jenter her.

26.03.06 08:54

(SIDE2): Jentepanelet består av de tidligere Idol-deltakerne Andrea og Maren, Top Model-deltaker Kristine og programleder for Interaktiv Frokost på TVNorge, Laila.

Denne uken har jentene diskutert jenter og falskhet. Les svarene deres her.

Hva gjør en jente falsk?

Andrea: - Det kan være mye rart...at hun er hyggelig når du er i nærheten, men sender stygge blikk idet du snur ryggen til. At hun baksnakker deg eller utgir seg for å være en annen enn det hun er.

Laila: - Det var mange som mente jeg var falsk inne i BB-huset, og det var fordi jeg ikke ville «velge» side, men heller prøve forstå situasjonen fra alle hold, og leke «fredsmegler». Så det kan vel oppleves som falsk, hvis man ikke velger å gjøre som folk forventer av deg. Folk liker å vite hvem man har hvor, og hvis man ikke gjør det, er det vel lett å kalle en person falsk. Skjønner dere hva jeg mener?

Kristine:- Når hun i det ene øyeblikket er din beste venn, men i det neste slenger dritt, eller overser deg!

Maren: - Når en jente sier en ting til meg, og noe annet til andre. Å baktale og ikke kunne være troverdig er en elendig egenskap.

Hva gjør en jente til en dårlig venninne?

Laila: - Jeg har ofte vært en dårlig venninne. Glemt avtaler, har hatt liten tid til å pleie vennskap til tider, en gang stjal jeg en fyr som venninna mi var interessert i, og det angrer jeg fortsatt på fem år senere. Glemmer bursdager BESTANDIG, legger ikke nok energi i å lage fine kort til gaver og sånn. Ikke inviterer jeg til jentekvelder med vin og middag. Men jeg har vel noen kvaliteter siden jeg har så mange flotte venner :) Tror dessuten alle kan være en dårlig venninne i perioder, sånt går vel på tur det.

Maren: - Slike ting som sjalusi, fasade, sladring, uærlighet samt å holde tilbake informasjon osv. gjør en venninne til ei forferdelig venninne. Det verste som skjer er når noen som står deg nær blir sjalu for det du får til og opplever.

Kristine: - Venninner som lyver, og ikke er til å stole på. Det er noe jeg mener veldig sterkt, og det er ikke noe mer å si om den saken!Basta!!

Andrea: - Baksnakking, falskhet, at man ikke kan stole på henne og at hun stjeler kjæresten din.

Hva er det verste du vet ved andre jenters oppførsel på byen?

Laila: - Vet ikke, de som alltid vil bli spandert på synes jeg blir litt flaut. Er dessuten mer opptatt av å sjekke opp jentene enn å irritere meg over de..haha..

Kristine: - Sipping er noe jeg setter liten pris på. Greit å være sentimental i blant, men hver gang kan bli litt mye i lengden! Eller hissige jenter som går rundt og ypper på seg bråk. Det er bare kjempe tragisk, og pinlig å se på!

Maren: - Når jenter ikke respekterer at gutter er opptatt.

Andrea: - At de tror de er så mye bedre enn alle andre, og er overlegne hvis man prøver å være hyggelig.

Hva synes du om jenter som tar silikon og fikser på utseende?

Laila: - Jeg synes det er trist at så mange jenter føler de må operere ting inn i kroppen for å føle seg vel. Tror i mange tilfeller at det er et behov skapt av samfunnet rundt, og ikke et naturlig behov.

Maren:- Dette er utrolig vanskelig å svare på. Men jeg synes det er rimelig spesielt å ta ansiktsløftning og silikon i puppene som 40-åring for å tviholde på ungdommen. Jeg synes vi skal gjøre det beste med kroppen vi har fått utdelt, og heller trene og ta forhåndsregler for å holde oss stramme og rynkefrie.

Andrea: - Det får de gjøre som de vil med, jeg styrer ikke deres liv, men jeg ville aldri gjort det. Skjønner de som tar det hvis det virkelig er nødvenig, i den forstand at de ikke har noe pupper og sånn. Så lenge det ikke blir press på andre som egenlig ikke trenger det, men gjør det for motens skyld.

Kristine: -Det kommer helt ann på hva som ligger bak. Hvis det er noe som gnager på selvtilliten, og det kan fikses på, synes jeg det er greit. Er hensikten, derimot, å få mer oppmerksomhet eller ligne på Pamela synes jeg det er latterlig..

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.