RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg tenker mye på barna hennes

Foto: Per-Erik Strømner/Glåmdalen og Privat
Sist oppdatert:
Siktede så bort på de etterlatte og sa «dette var aldri meningen» med gråtkvalt stemme.

Tidligere fredag hadde aktor i sin prosedyre lagt vekt på at selve drapet er dominerende i straffeutmålingen, og påstanden var forsettelig drap.

– Det er åpenbart for alle at når man kjører med noen på panseret kan det skje med døden til følge, sa Arne Ingvald Dymbe, ifølge glomdalen.no

Et av vitnene som torsdag forklarte seg, sa at hun hadde blikkontakt med Lise-May Varild like før hun ble kastet av bilpanseret.

– Jeg skjønte at dette ikke ville gå lenge, og at det ikke ville gå bra. Jeg tenkte at jeg måtte komme meg raskt til stedet, og hjelpe henne da hun falt av, forklarte et kvinnelig vitne i Glåmdal tingrett torsdag.

Rettssaken ble innledet i Glåmdal tingrett onsdag med blant annet tiltaltes forklaring, åstedsbefaring og de første vitneforklaringer.

Tiltalte var tydelig preget av situasjonen. Han tok flere pauser da han forklarte seg for retten i onsdag, og ble også tydelig irritert på aktors detaljrike utspørring.

– Det er så tragisk som det får blitt, jeg skjems virkelig for det jeg har gjort. Jeg har tenkt mye på barna hennes, jeg kan bare tenke med meg selv om dette hadde skjedd mora mi, sa han blant annet.

glomdalen.no fulgte rettssaken fredag direkte. Klikk her for å få med deg alt som skjedde i tingretten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere