*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg tok 50 piller daglig

Foto: (Stella Pictures)

Kelly avslører i ny bok at hun lett kunne tatt overdose.

(BIIPMAG): Kelly Osbourne ble avhengig av det sterke opiumsholdige middelet Vicodin da hun var 17 år gammel.

Likte følelsen
Reality-stjernen, som har vært på rehab fire ganger, hadde sin første erfaring med det sterke middelet da hun fjernet mandlene sine i en alder av 13 år. Nå innrømmer hun at hun likte følelsen det gav henne.

Tok 50 piller daglig
Rundt tre år senere ble hun tilbudt Vicodin i pilleform og hun tok snart opp til 50 slike tabletter daglig.

Hun mente at pillene ga henne selvsikkerhet til å takle sin nye berømthet hun hadde fått ved å delta i MTV-showet "The Osbournes" og hjalp henne med å takle moren Sharons kreftkamp.

Gir ut bok
I den nye boka "Fierce by Kelly Osbourne" avslører hun følgende:

- På et punkt våknet jeg opp og slukte seks Vicodin-tabletter fra hånden min. Snart tok jeg 50 piller hver dag. De fleste personer ville fått overdose av 10. Vennene mine kalte med "Noddy" fordi jeg sovnet hele tiden, sier hun og legger til:

- Foreldrene mine mistenkte noe. Mamma sa gjerne: "Kjære, tar du noe? Vær så snill å fortell det til mammaen din", men jeg var god til å lyve.

Oppdaget lyvingen
Likevel oppdaget Kellys foreldre at datteren løy for dem og sendte henne derfor på en avrusningsklinikk for at hun skulle få hjelp.

Selv om hun tilbragte 30 dager på klinikken innrømmer Kelly at hun ikke var klar for å takle avhengigheten og måtte derfor være innom tre andre klinikker før hun innså at hun hadde et alvorlig problem.

Siste fra BiipMag: Gå til forsiden her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag