RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg trives best i skogen

Sist oppdatert:
Kontrastene kunne ikke vært større. Fra all glitteren og glamouren hver søndag kveld til et ensomt liv i de dype skoger. Tom Arild Hansen (29) snakker om alt fra kjendisstatusen til fritidsinteresser og selvsagt - drømmedamen.

(SIDE2): Side2 møter den populære kjekkasen på Storo Senter. Han står og snakker i mobiltelefonen, men legger på når vi kommer. Han hilser høflig og vi setter oss ned på en kafe.

Ikke helt i mål
Hvordan går det? Er du spent foran søndagen?

- Jo, takk. Jeg gleder meg, men vi er ikke helt i mål. Vi holder på å øve inn et stort løft, så der gjenstår det ennå litt finpussing, forklarer han.

Sammen med partneren Guri Schancke har sportsdanseren klart å danse seg helt til den store finalen i programmet «Skal vi danse» - noe han selv er ganske så imponert over.

- Jeg hadde ikke så stor undervisningserfaring fra før, så jeg var spent på hvordan jeg ville klare å lære bort noe til Guri. Heldigvis har det gått veldig bra, og nå er det bare et hinder igjen, smiler han.

Imponere damene
At Tom Arild begynte på dansekurs for å kunne imponere damene forteller han med et skjevt smil om munnen.

- Jeg drømte om å bli fotballspiller da jeg var liten, men på grunn av skader måtte jeg gi meg ganske ung. Derfor begynte jeg og en kompis på dansekurs fordi vi fant ut det var en ypperlig måte å treffe jenter på, smiler han.

- Dessverre var det bortkastet tid. Damene uteble, og jeg har de senere år ikke brukt dansingen min i sjekke-prossessen, hevder han.

Jakker og vesker
Det kan forklare hvorfor den populære danseren er singel.

- Når jeg er på byen danser jeg svært sjelden. Jeg er både beskjeden og en mann av få ord. Jeg er som regel han som sitter og passer på jakkene og veskene til de som faktisk danser, ler han og legger til at han er litt for A4.

Så du går sjelden ut på byen?

- Vel, jeg var på byen for første gang på ti uker forrige dagen. Det var veldig rart, for for første gang i mitt liv merket jeg at mange visste hvem jeg var. Jeg synes det er helt sprøtt - noen uker på tv og vips så skjer det her. Det er helt ubegripelig, sier han oppgitt.

Humor og selvironi
Tom Arild har nemlig merket en noe større pågang fra det motsatte kjønn enn hva han vanligvis gjør. Men han har sine krav til sin kommende kjæreste.

- Hun må kunne la meg stikke til skogs i to uker uten å bli sint, forteller han.

- I tillegg må hun ha masse humor, være blid og ha masse selvironi, fortsetter han.

Hvem kunne du tenkt deg å ha med på en øde øy da?

- Tone fra Idol er jo ganske søt da, sier han etter lang tids tenkepause.

Skogen er perfekt
Tom Arild trives godt i skogen.

- En ukes tur i skogen er perfekt. Enten det er for å fiske eller stå på ski. Det er noe mange flere burde prøve.

- Skogen er mye bedre enn fjellet. Og dagsturer er kjedelig. Jeg må ha minst en overnatting - hvis ikke er det ikke vits i. Og jeg liker å dra alene. Samle tankene og nyte roen og stillheten rundt meg, forklarer han.

- En ukes tur i skogen er perfekt. Enten det er for å fiske eller stå på ski. Det er noe mange flere burde prøve, sier han oppfordrende.

Ved siden av dansingen lager han internettsider, prøve å lære seg gitar og piano, han trener i studio, går på ski og skal begynne å spille tennis.

- Og så er jeg glad i å spille dataspill. Jeg har nettopp fått meg en ny PSP, så nå spiller jeg FIFA overalt hvor jeg er.

- PSP-en fikk jeg faktisk av min kjære dansepartner, gliser han fornøyd.

Et A4-menneske
Hadde Tom Arild fått kloa i to millioner kroner ville han aller først kjøpt seg en ny flatskjerm.

- Etter det ville jeg kjøpt meg en ny bil, betalt ned huslånet, tatt en tur til USA og kjøpt meg en hytte i skogen, sier han før han ler oppgitt:

- Huff, jeg er altfor A4, konkluderer han nok en gang.

Tom Arild er en blid og positiv mann. Han ler av «Kongen av Queens» og «The Office», og synes selvironi er ustyrtelig morsomt.

Hva tiden fremover vil bringe er usikkert.

- Nå gleder jeg meg til det er over. Jeg kommer selvsagt til å savne programmet og menneskene, men det skal bli godt å komme tilbake til normale rutiner igjen.

Vil du se mer til Tom Arild er han for tiden å se på Chat Noir i forestillingen «It's Showtime».

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere