*Nettavisen* Nyheter.

- Jeg trives i Vålerenga

Møt Premier League-stjerna Morten Gamst Pedersen på VIF TV.

Møt Morten Gamst Pedersen på VIF TV

Blackburn-proffen Morten Gamst Pedersen har de siste ukene trent med Vålerenga, noe han stortrives med.

- Jeg trives veldig godt. Jeg blir godt tatt var på her og er en del av gjengen, sier Gamst Pedersen i et lengre intervju med Arild Rønsen på VIF TV.

Gamst Pedersen nærmer seg en ny sesong i Premier League og har nettopp signert en ny kontrakt med Blackburn. I intervjuet snakker han også om lønnsnivået i England og i fotballen generelt og landslagets sjanser i den kommende EM-kvalifiseringen.

Du får også høre hvilke Vålerenga-spillere han mener er best og hvordan han ser på forskjellen på treningsnivået i Vålerenga kontra Blackburn.

Vil til Vålerenga

Ernst Pedersen, Gamst Pedersens far, spilte i sin tid i Vålerenga. Det er ingen hemmelighet at sønnen vil samme vei når den tid kommer.

- Så lenge jeg er velkommen her og klubben vil ha meg har jeg veldig lyst til å spille for Vålerenga, sier Gamst Pedersen.

- Pappa har vunnet serien og cupen her, og det hadde vært morsomt å gå i fotsporene hans. Det eneste han prater om er at han har vunnet serien og cupen i Norge for Vålerenga og det hadde vært greit å kopiere han.

Møt Morten Gamst Pedersen på VIF TV

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF Media

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.