RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

- Jeg trives i Vålerenga

Møt Premier League-stjerna Morten Gamst Pedersen på VIF TV.

Møt Morten Gamst Pedersen på VIF TV

Blackburn-proffen Morten Gamst Pedersen har de siste ukene trent med Vålerenga, noe han stortrives med.

- Jeg trives veldig godt. Jeg blir godt tatt var på her og er en del av gjengen, sier Gamst Pedersen i et lengre intervju med Arild Rønsen på VIF TV.

Gamst Pedersen nærmer seg en ny sesong i Premier League og har nettopp signert en ny kontrakt med Blackburn. I intervjuet snakker han også om lønnsnivået i England og i fotballen generelt og landslagets sjanser i den kommende EM-kvalifiseringen.

Du får også høre hvilke Vålerenga-spillere han mener er best og hvordan han ser på forskjellen på treningsnivået i Vålerenga kontra Blackburn.

Vil til Vålerenga

Ernst Pedersen, Gamst Pedersens far, spilte i sin tid i Vålerenga. Det er ingen hemmelighet at sønnen vil samme vei når den tid kommer.

- Så lenge jeg er velkommen her og klubben vil ha meg har jeg veldig lyst til å spille for Vålerenga, sier Gamst Pedersen.

- Pappa har vunnet serien og cupen her, og det hadde vært morsomt å gå i fotsporene hans. Det eneste han prater om er at han har vunnet serien og cupen i Norge for Vålerenga og det hadde vært greit å kopiere han.

Møt Morten Gamst Pedersen på VIF TV

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere