Gå til sidens hovedinnhold

- Jeg trodde det var Anne-Kat.

Det er ikke alltid lett å holde styr på invitasjonene...

(SIDE2:) Det var mange kjendiser som hadde funnet veien til premieren på komiker Rune Andersens nye show «Litt av en mann», onsdag kveld.

Få nytt fra Side2: Klikk her!

Den røde løperen lå klar uten for Latter på Aker Brygge, og de celebre gjestene var i godt humør.

- Jeg gleder meg enormt. Andersen og gutta er favoritter på lik linje med Anne Kat, roser Jarl Goli.

Se bildene fra premieren lenger ned i saken

- Faktisk trodde jeg egentlig det var Anne-Kat. vi skulle se, men så var det jammen meg Andersen, tuller skuespilleren.

Kontroversiell
Det har stormet friskt rundt Anne-Kat. Hærland de siste dagene etter at hun blant annet uttalte at Tone Damli Aaberge trengte briller hvis hun synes kjæresten, Aksel Hennie, er Norges kjekkeste mann.

Les mer: - Anne-Kat. går for langt

Uttalelsen har fått en blandet mottakelse, og blant annet komiker Ørjan Burøe synes at Hærland denne gangen har gått over grensen.

- Det er annerledes når man tøyser med noe som folk har sagt eller gjort. Og internt kan man tøyse masse om hvordan folk ser ut, men når spøken går direkte på fysikken til folk, synes jeg det går for langt, sa komiker Ørjan Burøe til Side2 tidligere i dag.

Les mer: Langet ut mot Aksel og Tone

Knut Nærum er tekstkonsulent på Rune Andersens nye forestilling og følgelig på plass på premieren. Han hadde ikke fått med seg Burøes utfall mot sin tidligere kollega.

- Når komikere begynner å tøyse med hvordan folk ser ut, har det gått for langt, uttalte Nærum med det vante glimtet i øynene som gjør at du aldri er helt sikker på om han tuller eller er alvorlig.

- Svimlende godt
Han har i hvert fall klokkertro på «Litt av en mann».

- Dette kommer til å bli svimlende godt, lover insideren.

Inspirasjon
De oppmøtte hadde generelt høye forventninger.

- Dette er veldig stort. Både Rune og Espen (Beranek Holm, journ.anm.) er fantastisk dyktige, synes komiker Anders Bye som var på plass med makker Jon Niklas Rønning.

- Rune er faktisk grunnen til at jeg driver med parodier nå. Jeg ble så inspirert etter at jeg så ham på slutten av 90-tallet, avslører han.

2330

Reklame

De beste kuppene du gjør på Milrab-salget